Forstoppet (ebok) av Vegard Svingen
Legg til i ønskeliste
19,-
(4)
"Jeg klarte ikke å legge fra meg denne absurde og utrolig forførende fortellingen om makt, politikk og avføring. Anbefales på det varmeste." -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) Presidentens verden skal snart snus på hodet i denne hysterisk morsomme fortellingen om makt, politikk og et uregjerlig toalett. Under et toppmøte med verdens ledere står en president overfor sitt livs største utfordring: Et tett toalett. Hva skal en mann gjøre? Gå ut fra do, og late som ingenting? Eller, ta s…
Ebok 19,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Vegard Svingen (forfatter), Øyvind Skogly Pedersen (forfatter)
Utgitt 27 februar 2018
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283930108
"Jeg klarte ikke å legge fra meg denne absurde og utrolig forførende fortellingen om makt, politikk og avføring. Anbefales på det varmeste." -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) Presidentens verden skal snart snus på hodet i denne hysterisk morsomme fortellingen om makt, politikk og et uregjerlig toalett. Under et toppmøte med verdens ledere står en president overfor sitt livs største utfordring: Et tett toalett. Hva skal en mann gjøre? Gå ut fra do, og late som ingenting? Eller, ta saken i egne hender? HISTORIER FRA MELLOMTIDEN er en serie korte humorfortellinger som henter sin inspirasjon fra Terry Pratchett, Monty Python og Douglas Adams. Langtidsmarinert i nordisk noir - menneskets dårskap, raust med brå død, sprudlende dialog, underfundige betraktninger og absurde utfall - dette er glitrende mørke og skyggelagt lys. Hver historie er frittstående, klar til å nytes når du kjenner suget etter en halvtime med fornøyelig, kløktig, latterhikstende underholdning. Lengter du etter overraskelser, uventede vendinger og et høyoktan-sirkus med brodd? Let ei mer, for i Mellomtiden kan alt skje! Om forfatterne Svingen & Pedersen er en norsk forfatterduo som skriver fortellinger for en morsommere verden. Ifølge leserne deres (og dem selv) har de en stil og humor som kan beskrives som «absurd, abrupt, mørk, jovialt barbarisk og latterlig lattervekkende». De har bergtatt publikum med liveshow, medvirket i og regissert eget tv-program; uansett arena, så har slagferdig humor og absurde skråblikk på virkeligheten alltid vært deres varemerke. Nå har de ledet alle sine kreative krefter inn i Historier fra Mellomtiden, en serie korte humorfortellinger bejublet av så vel kritikere som lesere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Glimrende komikk om en president og hans stolteste verk

Dette er en særdeles udelikat, men hysterisk morsom kort historie som passer perfekt til en av de mange småpausene som oppstår underveis i livet, som for eksempel bussturen til jobb (eller et toalettbesøk). Hovedkarakterens svulstige ego kan minne om noe man finner i dagens politiske landskap, og det er lett å godte seg over skjebnens reise nedover malstrømmen!

Så fantastisk morsomt! Denne må leses!

Under et toppmøte med verdens ledere står en president overfor sitt livs største utfordring: Et tett toalett. Hva skal en mann gjøre? Gå ut fra do, og late som ingenting? Eller, ta saken i egne hender? I historie #1 fra Historier fra Mellomtiden-serien tar presidenten bokstavelig talt saken i egne hender. Selv om sarte sjeler kanskje kan falle av her, blir det på ingen måte klein toaletthumor ut av det. Forstoppet av Svingen og Pedersen er en sånn fortelling som virkelig utfordrer lattermusklene dine. Den er godt og ikke minst utrolig smart skrevet, og er dessuten et strålende eksempel på politisk satire helt uten å nevne noen navn. Hvis du vil ha deg en god latter til en latterlig billig penge, anbefaler jeg Forstoppet på det varmeste og jeg gleder meg til å lese mer fra forfatterduoen!