Gjentakelsen - roman (ebok) av Vigdis Hjorth
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Vigdis Hjorth (forfatter)

Gjentakelsen ebok

119,- Veil. pris: 249,-Spar: 130,-
(1)
TERNINGKAST 6 – Guri Hjeltnes, VG. Gjentakelsen er en rå og heftig framstilling av ungt liv. En voksen kvinne ser tilbake på seg selv som 16 år gammel jente, hun gransker en sentral hendelse fra oppveksten. Gjentakelsen handler om å kysse for første gang, å skulle gjøre det for første gang, å drikke og kjenne rus i kroppen, på fest hos noen gutter i et rekkehus i Oslo. Å løpe til Ullevålseter for å forbere…
Ebok 119,- Lydbok 209,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Vigdis Hjorth (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 august 2023
Lengde 142 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202801335
TERNINGKAST 6 – Guri Hjeltnes, VG.

Gjentakelsen er en rå og heftig framstilling av ungt liv. En voksen kvinne ser tilbake på seg selv som 16 år gammel jente, hun gransker en sentral hendelse fra oppveksten.

Gjentakelsen handler om å kysse for første gang, å skulle gjøre det for første gang, å drikke og kjenne rus i kroppen, på fest hos noen gutter i et rekkehus i Oslo. Å løpe til Ullevålseter for å forberede seg til maraton, å kjenne en enorm sult og tørst. Hele tida vokter mor over jenta som en hauk. Far holder seg i bakgrunnen. Fars avstand er påtakelig, mors kontroll er uhørt. Det fins en stor og farlig hemmelighet i familiens hus.