Herr Fikrys litterære liv (ebok) av Gabrielle Zevin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gabrielle Zevin (forfatter)

Herr Fikrys litterære liv ebok

149,-
(3)
En bokhandel kan være som en magisk verden. En verden der du kan dele båt med en tiger, elske en vampyr eller være gift med Henrik VIII. Et slikt magisk sted var bokhandelen på øya Alice utenfor Cape Cod i USA. Den var en drøm for bokelskere, helt til bokhandlerens kone døde i en bilulykke og sorgen gjorde A.J. Fikry bitter og kranglevoren. Nå er han på nippet til å gi opp. Han vurderer å selge sin verdifulle førsteutgave av Edgar Allan Poes debutbok og flytte fra øya.Heldigvis går det ikke akk…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Gabrielle Zevin (forfatter), Lisa Vesterås (oversetter)
Forlag Silke
Utgitt 8 september 2014
Lengde 272 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282701020
En bokhandel kan være som en magisk verden. En verden der du kan dele båt med en tiger, elske en vampyr eller være gift med Henrik VIII. Et slikt magisk sted var bokhandelen på øya Alice utenfor Cape Cod i USA. Den var en drøm for bokelskere, helt til bokhandlerens kone døde i en bilulykke og sorgen gjorde A.J. Fikry bitter og kranglevoren. Nå er han på nippet til å gi opp. Han vurderer å selge sin verdifulle førsteutgave av Edgar Allan Poes debutbok og flytte fra øya.Heldigvis går det ikke akkurat som A.J. har tenkt: En tragedie inntreffer - og det skjer et mirakel. Bli med inn i Herr Fikrys litterære liv!Herr Fikrys litterære liv er en roman om forandring og om å få en ny sjanse. Den minner oss på hvorfor vi leser, og hvorfor vi aldri skal gi opp håpet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En bok om bøker, og kjærligheten til litteraturen.

Herlig lesing Boken er en herlig lesing. Stemningen er god selv om hovedpersonen i begynnelsen virker som en grinebiter. En roman om forandringer sorger og gleder. Persongalleriet i boken er mennesker man blir glad i mens man leser. De er glad i bøker, og det er noe i det som gjør at det blir koselig bok å lese.