Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet - roman (ebok) av Heidi Linde
Legg til i ønskeliste
Heidi Linde (forfatter)

Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet ebok

199,-
(1)
Moderne samliv: om troskap og utroskap, moderskap og seksualitet. Etter tjueto års ekteskap ønsker Vigdis å bryte ut. Men hvordan kan hun rettferdiggjøre det å forlate en mann som ikke slår, som ikke drikker eller ligger rundt, og som er en god far? Kanskje handler det om forventninger, om å legge lista lavere. Men hvor lavt kan lista legges før selvforakten tar overhånd, før man kveles, før man dør?Linn har bestandig vært den pene. Nå oppdager hun at menn ikke lenger snur seg etter henne …
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Heidi Linde (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 juli 2020
Lengde 313 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205539303
Moderne samliv: om troskap og utroskap, moderskap og seksualitet.

Etter tjueto års ekteskap ønsker Vigdis å bryte ut. Men hvordan kan hun rettferdiggjøre det å forlate en mann som ikke slår, som ikke drikker eller ligger rundt, og som er en god far? Kanskje handler det om forventninger, om å legge lista lavere. Men hvor lavt kan lista legges før selvforakten tar overhånd, før man kveles, før man dør?

Linn har bestandig vært den pene. Nå oppdager hun at menn ikke lenger snur seg etter henne på gata. Hvis tiltrekningskraften er tapt, hvem skal hun da være?

Historiene til Vigdis og Linn flettes inn i hverandre av tilfeldigheter. Av nødvendighet ender begge på et ganske annet sted enn der de startet.

Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet er en roman om moderne samliv. Om troskap og utroskap, morskap og seksualitet – og om kunsten å finne veien tilbake til seg selv.

terningkast 5 rød

«Heidi Linde skriver så det suser om familie, barn og de vanskelige valgene midt i livet.»
Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

terningkast 5 rød

«Heidi Linde har utviklet en stil som kombinerer det lette og poengterte med det intense og finurlige. I sin nye roman er hun på sitt aller beste. (…) Å lese denne romanen er en udelt nytelse fra første til siste side, både på grunn av humoren og nerven i stoffet, For et stort publikum synes det lagt opp til både gjenkjennelighet og nærhet. I tillegg er skarpe avsløringer formidlet gjennom både lekende glød og et dirrende sug. Med årets roman har Heidi Linde igjen sikret og styrket sin plass blant landets fremste formidlere av hverdagens gleder, sorger og utfordringer.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Her er en litterær livbøye til deg som tilbringer litt for mye kvalitetstid med familien i sommer. (…) Heidi Linde skriver skarpt og gjenkjennelig om moderne parforhold. (…) dette er frydefull lesning.»
Ellen Sofie Lauritzen, Dagens Næringsliv

«Foruten å ha valgt en førsteklasses tittel, kan jeg allerede nå slå fast at Heidi Linde har klart det igjen: Å kapre det etablerte voksenlivet ved å skildre all kompleksiteten som bor i det banale i hverdagen.
Hadde hun ikke gjort dette på sin finurlige og subtilt ironiske måte, og hadde hun ikke skrevet såpass skarpt og flytende på en gang, hadde jeg ikke giddet å lese denne historien.
Men alt vel, for det gjør hun jo.»
Shana Fevang Mathai, NRK

terningkast 5 rød

«Visst søren vil jeg være lykkelig! Men hvordan blir jeg det? (...) Forfatteren har en lett og ledig penn og skriver med et lettfattelig og sjarmerende hverdagsspråk som kler tematikken. Til tider sniker også et snev av humor inn i teksten, og man kan ikke hjelpe for at man må dra på smilebåndet av elementer som de fleste av oss kan kjenne seg igjen i.»
Nancy Øvrehus, Stavanger Aftenblad

«Boken er særdeles underholdende, og treffer spikeren på hodet»
Tara