Jenta som ble igjen (ebok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jojo Moyes (forfatter)

Jenta som ble igjen ebok

129,-
Ny, gripende roman fra Norges mestselgende forfatter: Jojo Moyes Hva skjedde med jenta som ble igjen? Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste ham. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunke med regninger og sin aller kjæreste eiendel: et vakkert, gammelt portrett av franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen. Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en posi…
Ebok 129,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Svein Svarverud (oversetter)
Forlag Bastion
Utgitt 5 september 2018
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283131789
Ny, gripende roman fra Norges mestselgende forfatter: Jojo Moyes Hva skjedde med jenta som ble igjen? Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste ham. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunke med regninger og sin aller kjæreste eiendel: et vakkert, gammelt portrett av franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen. Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en positiv fremtid. Men da alt hun holder fast ved plutselig står i fare for å bli tatt fra henne, må hun kjempe sitt livs kamp for det hun har kjært. Gjennom maleriet "Jenta som ble igjen" blir to unge kvinner, skilt av et århundre, forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk god bok! Vanskelig å legge fra seg

Nydelig bok!

Meget bra

jenta som ble igjen.

godt fortalt.

Nydelig feelgood!

Jenta som ble igjen er en nydelig kjærlighetsroman lagt til første verdenskrig. For det første skriver Jojo Moyes lett og godt, og for det andre; Hvem elsker ikke å lese om første verdenskrig? Utrolig spennende og lærerikt :)

Jenta som ble igjen.

Fantastisk bok. Forfatteren har klar å gjøre to historier, fra to forskjellige århundrer, like spennende og medrivende. Anbefales på det varmeste.