Lydløs trompetisme (ebok) av Marit Persheim
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marit Persheim (forfatter)

Lydløs trompetisme ebok

20,-
(3)
"Til tider hysterisk morsom i sin banalitet, andre ganger humrende morsom med sitt øye for de små trivialiteter vi alle sliter med i det daglige." Bokbloggeir, Geir Tangen Margit føler seg som Mormor i Mormor og de åtte ungene. Mormor sparte i hundre og femti år til en hjulvisp, for det eneste hun ønsket seg var denne hjulvispen. Og å komme seg bort fra gamlehjemmet og hjem til storfamilien i skogen. Nå forstår Margit Mormor. Hun blir Mormor når hun kikker inn på den skinnende, blanke trompe…
Ebok 20,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Marit Persheim (forfatter)
Forlag Pers forl.
Utgitt 27 juli 2016
Lengde 151 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788230332863
"Til tider hysterisk morsom i sin banalitet, andre ganger humrende morsom med sitt øye for de små trivialiteter vi alle sliter med i det daglige." Bokbloggeir, Geir Tangen Margit føler seg som Mormor i Mormor og de åtte ungene. Mormor sparte i hundre og femti år til en hjulvisp, for det eneste hun ønsket seg var denne hjulvispen. Og å komme seg bort fra gamlehjemmet og hjem til storfamilien i skogen. Nå forstår Margit Mormor. Hun blir Mormor når hun kikker inn på den skinnende, blanke trompeten i butikkvinduet. Lydløs trompetisme er en kortroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Humret meg gjennom boka!

Margits univers er noe helt eget; forskudd på ett vis, og veldig kjent på annet vis, og i det hele tatt veldig morsom!

Lattervekkende!

Denne boka er morsom og søt! For oss som har spilt i korps vekkes de merkeligste minner gjennom de finurlige "på kornet" - betraktningene forfatteren klarer å beskrive. Anbefales på det sterkeste!