Lykkens øy (ebok) av Christina Erikson
Legg til i ønskeliste
Christina Erikson (forfatter)

Lykkens øy (Kvinnene på Svartå #2) ebok

149,- Kommer: 22 juli 2024
LYKKENS ØY er andre del av historien om kvinnene som regjerte på Svartå hovedgård. Serien, som strekker seg over 250 år, forteller historien om kvinners utrettelige kamp for kjærlighet og retten til å bestemme over eget liv, fra slutten av 1700-tallet og helt frem til moderne tid. Det er en historie om himmelstormende kjærlighet, kvinnelig list og maktspill. Svartå, 1789. Da Christinas bror Marcus går bort etter en periode med sykdom,…
Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Christina Erikson (forfatter), Miriam Brundtland (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 juli 2024
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205598423

LYKKENS ØY er andre del av historien om kvinnene som regjerte på Svartå hovedgård. Serien, som strekker seg over 250 år, forteller historien om kvinners utrettelige kamp for kjærlighet og retten til å bestemme over eget liv, fra slutten av 1700-tallet og helt frem til moderne tid. Det er en historie om himmelstormende kjærlighet, kvinnelig list og maktspill.

Svartå, 1789. Da Christinas bror Marcus går bort etter en periode med sykdom, står fremtiden til Svartå hovedgård på spill. Uten en mannlig arving blir vekten på Christinas skuldre større enn noensinne, og kravet om å finne en ektemann gjør seg gjeldende igjen.

Christina må gjenoppta opp kampen om Svartå hovedgård. Samtidig kan hun ikke glemme sin ungdoms kjærlighet, Gustaf, sønn av en murer, som ble tvunget til å forlate landsbyen syv år tidligere.

I bakgrunnen foregår det en maktkamp i samfunnets øvre sjikt, der kong Gustav III har flere og flere fiender innen adelen, mens den franske revolusjonen sprer stor bekymring over hele Europa.