Nedtegnelser om sorg (ebok) av Chimamanda Ngozi Adichie
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Nedtegnelser om sorg ebok

199,-
Sårt og kraftfullt om sorg. 10. juni 2020 døde Chimamanda Adichies far, James, brått i Nigeria.I denne såre og kraftfulle teksten minnes datteren sin høyt elskede far. Nedtegnelser om sorg er en hyllest til et levd liv, en fortelling om en datters uforbeholdne kjærlighet til en forelder, en studie i ulike former for tap, og i sorgens natur.Boken er en utvidet og bearbeidet utgave av en tekst publisert i The New Yorker, og er i det samme kompakte formatet som Brev til en nybakt forelder og Vi bu…
Ebok 199,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Chimamanda Ngozi Adichie (forfatter), Hilde Stubhaug (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 august 2021
Lengde 75 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205555617
Sårt og kraftfullt om sorg.

10. juni 2020 døde Chimamanda Adichies far, James, brått i Nigeria.

I denne såre og kraftfulle teksten minnes datteren sin høyt elskede far. Nedtegnelser om sorg er en hyllest til et levd liv, en fortelling om en datters uforbeholdne kjærlighet til en forelder, en studie i ulike former for tap, og i sorgens natur.

Boken er en utvidet og bearbeidet utgave av en tekst publisert i The New Yorker, og er i det samme kompakte formatet som Brev til en nybakt forelder og Vi burde alle være feminister.

Chimamanda Ngozi Adichie er en prisvinnende og bestselgende forfatter som regnes som en av vår tids viktigste og modigste stemmer.