Omvendt (ebok) av Vegard Svingen
Legg til i ønskeliste
19,-
(2)
"Jeg innså at jeg aldri hadde lest noe slikt som Omvendt før. Snakk om unikt!" -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) I denne brutalt morsomme fortellingen fra middelalderen, har Draghan - den fryktede feltgeneralen - en eksistensiell krise rett før det store slaget. Hans plettfrie vandel av trofast, blind vold trues av frykten for blod, guder, og søtsaker. HISTORIER FRA MELLOMTIDEN er en serie korte humorfortellinger som henter sin inspirasjon fra Terry Pratchett, Monty Python og Dou…
Ebok 19,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Vegard Svingen (forfatter), Øyvind Skogly Pedersen (forfatter)
Utgitt 27 februar 2018
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283930115
"Jeg innså at jeg aldri hadde lest noe slikt som Omvendt før. Snakk om unikt!" -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) I denne brutalt morsomme fortellingen fra middelalderen, har Draghan - den fryktede feltgeneralen - en eksistensiell krise rett før det store slaget. Hans plettfrie vandel av trofast, blind vold trues av frykten for blod, guder, og søtsaker. HISTORIER FRA MELLOMTIDEN er en serie korte humorfortellinger som henter sin inspirasjon fra Terry Pratchett, Monty Python og Douglas Adams. Langtidsmarinert i nordisk noir - menneskets dårskap, raust med brå død, sprudlende dialog, underfundige betraktninger og absurde utfall - dette er glitrende mørke og skyggelagt lys. Hver historie er frittstående, klar til å nytes når du kjenner suget etter en halvtime med fornøyelig, kløktig, latterhikstende underholdning. Lengter du etter overraskelser, uventede vendinger og et høyoktan-sirkus med brodd? Let ei mer, for i Mellomtiden kan alt skje! Om forfatterne Svingen & Pedersen er en norsk forfatterduo som skriver fortellinger for en morsommere verden. Ifølge leserne deres (og dem selv) har de en stil og humor som kan beskrives som «absurd, abrupt, mørk, jovialt barbarisk og latterlig lattervekkende». De har bergtatt publikum med liveshow, medvirket i og regissert eget tv-program; uansett arena, så har slagferdig humor og absurde skråblikk på virkeligheten alltid vært deres varemerke. Nå har de ledet alle sine kreative krefter inn i Historier fra Mellomtiden, en serie korte humorfortellinger bejublet av så vel kritikere som lesere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En feltgeneral i eksistensiell krise er overraskende morsomt!

Det har nesten blitt en forventning hos meg at fiksjon som finner sted i middelalderen skal inneholde dyriske menn som stort sett bare slåss og dreper "ærefult" i navnet til en eller annen konge eller gud, og ligger med kvinner som de føler for. I Omvendt blir derimot denne forventningen snudd på hodet når feltgeneralen Draghan sliter med en eksistensiell krise rett før et stort slag. Svingen og Pedersen serverer her fantastisk komedie som tar for seg tro, krig, og meningsløsheten med det hele. Hvis du er en av de mange som går og venter på ny sesong eller ny bok i Game of Thrones-serien er denne historien perfekt å fylle ventetiden med. Hvis du ikke er en av de, kjøp den likevel!