Parade (ebok) av Rachel Cusk
Legg til i ønskeliste
Rachel Cusk (forfatter)

Parade ebok

299,- Kommer: 15 august 2024
En roman om kunst, familie, moral, kjønn og hvordan vi konstruerer oss selv – fra forfatteren av Omriss-trilogien. Parade er en roman som bryter med forestillingene våre om hvordan en historie kan fortelles. Grensene for identitet, karakter og plot overskrides, og språket snus om på - for å vise oss verden slik den virkelig er. I hver av bokas fire deler opptrer en kunstner kalt G. I første del er G midtveis i livet da han begynner å male opp ne…
Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachel Cusk (forfatter), Agnete Øye (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 15 august 2024
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205603783

En roman om kunst, familie, moral, kjønn og hvordan vi konstruerer oss selv – fra forfatteren av Omriss-trilogien.

Parade er en roman som bryter med forestillingene våre om hvordan en historie kan fortelles. Grensene for identitet, karakter og plot overskrides, og språket snus om på - for å vise oss verden slik den virkelig er.

I hver av bokas fire deler opptrer en kunstner kalt G. I første del er G midtveis i livet da han begynner å male opp ned. Han maler også kona opp ned, og i tillegg gjør han henne stygg. Bildene blir en suksess.

En kvinne blir angrepet på gata i Paris av en ukjent gjerningsperson. Før den kvinnelige angriperen stikker fra åstedet, snur hun seg og betrakter offeret, slik en kunstner tar et skritt tilbake for å betrakte kunstverket sitt. Hendelsen blir skjellsettende for den overfalte kvinnen.

Rachel Cusk er en språkkunstner av de sjeldne og en av Storbritannias og vår tids mest toneangivende forfattere. Hun har vært nominert til, og vunnet, en rekke priser for bøkene sine. Parade byr på refleksjoner rundt kunst og liv, familie og morskap og hvordan vi konstruerer våre liv.