Paris for én (ebok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jojo Moyes (forfatter)

Paris for én ebok

129,-
Sjarmerende kortroman fra Jojo Moyes! Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. Jojo Moyes er et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie - og kanskje hennes mes…
Ebok 129,- Lydbok 399,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Claire Rollet (illustratør), Elisabeth Haukeland (oversetter)
Forlag Bastion
Utgitt 14 september 2016
Lengde 203 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283131147
Sjarmerende kortroman fra Jojo Moyes! Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. Jojo Moyes er et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie - og kanskje hennes mest romantiske til nå?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Morsom lettlest bok

Trekker ned fordi boka var innmari kort, jeg mener forfatteren kunne svar bedre på mange av spørsmålene som dukker opp i boka. En meget god start på en bok, der det virker som at forfatteren fikk hastverk med å avslutte. Men for all del en grei morsom bok.

Skuffet

Veldig kort og ikke noe spesielt. Kan ikke sammenlignes med andre bøker. Frustrert.