Så møt meg på hjørnet klokka åtte - roman (ebok) av Camilla Bøksle
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Camilla Bøksle (forfatter)

Så møt meg på hjørnet klokka åtte ebok

99,- Veil. pris: 299,-Spar: 200,-
Ny roman fra den kritikerroste 2019-debutanten Camilla Bøksle! «Så møt meg på hjørnet klokka åtte» er en oppvekstroman fra 80-tallets analoge hverdag. Siv og bestevenninnen Linda er uadskillelige. Ungdomstiden er preget av Levi's 501, Det Nye, Lionel Richie, telefonering og brevveksling. Men ungdomstiden tar slutt. Alle har med ett planer for hva de skal bli, unntatt Siv. «Så møt meg på hjørnet klokka åtte» handler om å skulle finne seg selv, om å ønske å bli sett, om forventning, om usik…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Camilla Bøksle (forfatter)
Utgitt 9 februar 2021
Lengde 415 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256024377
Ny roman fra den kritikerroste 2019-debutanten Camilla Bøksle! «Så møt meg på hjørnet klokka åtte» er en oppvekstroman fra 80-tallets analoge hverdag. Siv og bestevenninnen Linda er uadskillelige. Ungdomstiden er preget av Levi's 501, Det Nye, Lionel Richie, telefonering og brevveksling. Men ungdomstiden tar slutt. Alle har med ett planer for hva de skal bli, unntatt Siv. «Så møt meg på hjørnet klokka åtte» handler om å skulle finne seg selv, om å ønske å bli sett, om forventning, om usikkerhet og om melankolien og melodramaet som kan sette sitt preg på ungdomstiden. Og, ikke minst: om den overveldende, altoppslukende ungdomsforelskelsen. «Så møt meg på hjørnet klokka åtte» er Camila Bøksles andre roman. Hun debuterte i 2019 med den kritikerroste romanen «Det er vakrest når det skumrer». For denne mottok hun Sørlandets litteraturpris 2020. Utdrag fra boken: Lukten av det nye dobbeltnummeret til Det Nye. Dunhill-mentol og tang. Vannet ute på fjorden som lå dødsens stille. Den lille, nye kriblingen fra ganen og opp i nesa etter tjæren som lå og raspet opp munnhulen innunder myntesmaken. Og så den replikken fra Linda. Som kom så lett og fint akkurat da hun reiste seg. Som om de var med i en film. Taxi Driver. Noe levd. Litt James Dean. Kevin Bacon. Christiane F. Litt sånn: jeg bryr meg, men jeg bryr meg faen ikke likevel.

Det er mye å glede seg over i den nye boka. Camilla Bøksle er en glitrende forteller, en eminent skildrer av stemninger og situasjoner. Ikke minst lodder hun dypt i den psykologiske skildringen av den nesten selvutslettende hovedpersonen Siv.