Showtime! (ebok) av Henrik Langeland
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Henrik Langeland (forfatter), Henrik Langeland (forfatter)

Showtime! (Christian von der Hall #3) ebok

249,-
(4)
Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt - og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning. Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt av gründere, partyfiksere, eiendomsmilliardærer og en og annen post #metoo-skandale. Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nær…
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Henrik Langeland (forfatter), Henrik Langeland (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 mai 2020
Lengde 484 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202632717
Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt - og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning. Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt av gründere, partyfiksere, eiendomsmilliardærer og en og annen post #metoo-skandale. Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt - og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning. Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt av gründere, partyfiksere, eiendomsmilliardærer og en og annen post #metoo-skandale.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spenstig!

Litt klisjefylt slutt, men absolutt fornøyelig!

Spenstig språk og handling, der det ikkje endar i sedvanlig tristesse, men litt modning og livsvisdom for hovedpersonen!