Sommeren uten menn (ebok) av Siri Hustvedt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Siri Hustvedt (forfatter)

Sommeren uten menn (Aschehoug ebok) ebok

159,-
"Norskættede Siri Hustvedt er kjent som Paul Austers kone. Det burde muligens vært omvendt. (...)Siri Hustvedt har skrevet en sjeldent god bok." Cathrine Krøger, Dagbladet "Vidunderlig skarp (...) En tankevekkende og viktig roman som utfordrer våre forestillinger om betydningen av kjønn. (...) Jeg er svært betatt." Irene Trysnes, Fædrelandsvennen Når din mann etter 30 års ekteskap plutselig forteller deg at han ønsker en pause fordi han er blitt forelsket i en ung, fransk kollega, hva gjø…
Ebok 159,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Siri Hustvedt (forfatter), Siri Hustvedt (illustratør), Bodil Engen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2011
Lengde 203 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203215933
"Norskættede Siri Hustvedt er kjent som Paul Austers kone. Det burde muligens vært omvendt. (...)Siri Hustvedt har skrevet en sjeldent god bok." Cathrine Krøger, Dagbladet "Vidunderlig skarp (...) En tankevekkende og viktig roman som utfordrer våre forestillinger om betydningen av kjønn. (...) Jeg er svært betatt." Irene Trysnes, Fædrelandsvennen Når din mann etter 30 års ekteskap plutselig forteller deg at han ønsker en pause fordi han er blitt forelsket i en ung, fransk kollega, hva gjør du da? Mia Fredricksen får sammenbrudd og reiser hjem til sin mors varme favn. Alene i et leid hus raser hun over skjebnen. Men litt etter litt dras hun nesten motvillig inn i livet til menneskene rundt seg: moren og hennes frodige vennekrets på gamlehjemmet, nabokvinnen med to små barn og en høyrøstet, voldelig ektemann, de djevelsk utspekulerte tenåringsjentene hun underviser i lyrikk. Når sommeren uten menn nærmer seg slutten, er Mia ikke tristere, snarere klokere, for hun vet hva hun vil kjempe for og på hvilke premisser.
I "Sommeren uten menn" er en velopplagt Siri Hustvedt i sitt ess. Dette er en utfordrende, intelligent og heftig roman om kvinner og jenter, kjærlighet og ekteskap, og den gir et varmt og skjevt blikk på den såkalte kjønnskampen.