Tasmania (ebok) av Paolo Giordano
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Paolo Giordano (forfatter)

Tasmania ebok

329,-
TERNINGKAST 6 - Jon Rognlien, Dagbladet. TERNINGKAST 6 - Fartein Holgar, Adresseavisen. Paolo Giordano er akademikeren med doktorgrad i partikkelfysikk som fikk en verdenssuksess som romanforfatter med debuten Primtallenes ensomhet. Den kom ut i 2008 da Giordano bare var 26 år, og solgte over en million eksemplarer verden over. Med Tasmania gjør han nå et formidabelt comeback som romanforfatter. Boka ble kåret til årets roman i Italia, og er under oversettelse t…
Ebok 329,- Lydbok 449,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Paolo Giordano (forfatter), Astrid Nordang (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 4 april 2024
Lengde 254 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202828837
TERNINGKAST 6 - Jon Rognlien, Dagbladet. TERNINGKAST 6 - Fartein Holgar, Adresseavisen.

Paolo Giordano er akademikeren med doktorgrad i partikkelfysikk som fikk en verdenssuksess som romanforfatter med debuten Primtallenes ensomhet. Den kom ut i 2008 da Giordano bare var 26 år, og solgte over en million eksemplarer verden over. Med Tasmania gjør han nå et formidabelt comeback som romanforfatter. Boka ble kåret til årets roman i Italia, og er under oversettelse til 35 språk.

Paolo er i begynnelsen av førtiårene, og journalist og romanforfatter av yrke. Ekteskapet hans har nådd et bunnpunkt. Etter flere mislykkede prøverørsforsøk har kona hans bestemt at de skal gi opp drømmen om å få et barn sammen. Det føles mest skjebnesvangert for Paolo, som ikke har barn, mens kona har en datter fra et tidligere forhold.

For å komme seg unna sin egen krise, drar han til klimakonferansen i Paris. Vi er med andre ord i 2015, noen få dager etter at massive terrorangrep rammet den franske hovedstaden. Siden setter Paolo ut på en reise til nye byer og land, alt for å slippe å måtte dra hjem igjen og konfrontere sitt eget liv. Etter hvert skjønner Paolo at han ikke kan løpe fra sin egen skjebne. Men i en verden som er blitt så vanskelig som vår, hvor finner man et godt sted å konstruere en ny og bedre framtid?

Tasmania er en levende og originalt uttenkt samtidsroman. Paolo Giordano har en egen evne til å forene et nært og personlig drama som mange kan relatere til, med en subtil og perspektivutvidende diskusjon av store eksistensielle spørsmål. Dette er en roman om tvil og tro, vitenskap og klima, det å være forelder og det å elske noen.