Tollak til Ingeborg (ebok) av Tore Renberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tore Renberg (forfatter)

Tollak til Ingeborg ebok

249,-
Dei kallar han Tollak til Ingeborg. Den gamle stabukken som bur oppe ved sagplassen. Alle veit at han har gjort ting på sin eigen måte. Alle veit kva han gjorde med dei gutane. Alle veit at ungane hans ikke kjem heim så ofte. Alle veit han tok til seg han dei kalla Oddotosken. Og alle hugsar den gode kona hans, Ingeborg. Men det er noko folk ikkje veit. Det er på tide å fortelje. Tore Renberg er kjend for sine lysande portrett av vanlege og uvanlege menneske, og ikkje minst norske menn - den …
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Tore Renberg (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 september 2020
Lengde 167 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202645632
Dei kallar han Tollak til Ingeborg. Den gamle stabukken som bur oppe ved sagplassen. Alle veit at han har gjort ting på sin eigen måte. Alle veit kva han gjorde med dei gutane. Alle veit at ungane hans ikke kjem heim så ofte. Alle veit han tok til seg han dei kalla Oddotosken. Og alle hugsar den gode kona hans, Ingeborg. Men det er noko folk ikkje veit. Det er på tide å fortelje. Tore Renberg er kjend for sine lysande portrett av vanlege og uvanlege menneske, og ikkje minst norske menn - den intense antihelten Jarle Klepp, den bisarre gjengleiaren Jan Inge, den høgreiste fastlegen Steinar i Du er så lys. Årets roman frå Tore Renberg fortel om Tollak, ein mann som har sterke krefter i seg - til arbeid, til kjærleik og til destruksjon.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fengslende, vakker og vond.

Boka er e fryd rent språklig. Første og andre del er mørk og likevel vakker. Så mørkner det, blir makaber. Vi lærer et menneske å kjenne. Gjør vi det? Et vanskelig sinn, et sårt sinn, et menneske ingen liker og som ødelegger alt for seg. Elsket av Ingebjørg. En farlig mann. Jeg kunne ikke legge den fra meg. Bygd opp som en kriminalroman. Vi skjønner han er forbryteren, men hva gjorde han?

Utrolig historie

Herlig å høre forfatteren selv lese.