Torsdagstribunalet (ebok) av Michel Laub
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michel Laub (forfatter)

Torsdagstribunalet ebok

249,-
Ubehagelig og spennende roman om hevn på sosiale medier Walter og José Victor har i en årrekke utvekslet e-poster der de utleverer seg selv og andre, uten filter, aggressivt og sarkastisk. De skriver om sex, utroskap, sykdom og svik. E-postene er skrevet i fortrolighet og må for all del ikke komme ut. Og så skjer akkurat det: Eksen til José Victor oppdager at han har vært utro, skaffer seg tilgang til e-postene og legger dem ut på nettet – vår tids offentlige rettersted, der det verken er rom f…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Michel Laub (forfatter), Christian Rugstad (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 14 mai 2020
Lengde 185 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205507753
Ubehagelig og spennende roman om hevn på sosiale medier

Walter og José Victor har i en årrekke utvekslet e-poster der de utleverer seg selv og andre, uten filter, aggressivt og sarkastisk. De skriver om sex, utroskap, sykdom og svik. E-postene er skrevet i fortrolighet og må for all del ikke komme ut. Og så skjer akkurat det: Eksen til José Victor oppdager at han har vært utro, skaffer seg tilgang til e-postene og legger dem ut på nettet – vår tids offentlige rettersted, der det verken er rom for nyanser eller tilgivelse.

Torsdagstribunalet er en rå, ubehagelig og intelligent roman om forhold, vennskap og heksejakt i sosiale medier. Michel Laub er omtalt som den nye generasjonens beste brasilianske forfattere og fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Fallet. Dagboknotater (Diário da queda, Gyldendal 2014). Torsdagstribunalet er hans sjuende roman.