Voksne mennesker - roman (ebok) av Marie Aubert
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marie Aubert (forfatter)

Voksne mennesker ebok

229,-
(5)
«Jeg holder om meg selv, huden er liksom vissen og tørr, kroppen er ingenting og ingen vil noe med meg lenger, som om jeg har sluttet å finnes. Jeg har aldri hatt med meg noen hit til hytta, det har aldri vart lenge nok til det. Marthe har sittet her med kjærester siden hun var femten og alltid fått det største soverommet, alltid trege, tafatte gutter som mamma og jeg har himlet med øynene av, før hun endelig ble sammen med Kristoffer og fikk Olea på kjøpet. Og jeg, hva har jeg.» Ida er arkite…
Ebok 229,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Marie Aubert (forfatter)
Forlag Oktober
Utgitt 18 juli 2019
Lengde 140 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249521678
«Jeg holder om meg selv, huden er liksom vissen og tørr, kroppen er ingenting og ingen vil noe med meg lenger, som om jeg har sluttet å finnes. Jeg har aldri hatt med meg noen hit til hytta, det har aldri vart lenge nok til det. Marthe har sittet her med kjærester siden hun var femten og alltid fått det største soverommet, alltid trege, tafatte gutter som mamma og jeg har himlet med øynene av, før hun endelig ble sammen med Kristoffer og fikk Olea på kjøpet. Og jeg, hva har jeg.» Ida er arkitekt, barnløs og i sin beste alder, men i det siste har varsellampene begynt å blinke. For sikkerhets skyld har hun undersøkt mulighetene for å få fryst ned egg til senere bruk, i tilfelle hun skulle treffe den rette. Nå er det sommer, og Ida tar bussen sørover til barndommens ferieparadis, hvor moren skal feire 65-årsdag med sin lille familie. På hytta venter lillesøster Marthe med samboer og bonusbarn. Alt skulle ligge til rette for noen fine feriedager, hadde det bare ikke vært for Marthes strålende nyheter. «Voksne mennesker» er en roman om tynnslitte familiebånd, sjalusi og selvhevdelse, og om skammen over en uelsket tilværelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tankevekker

Boken har en meget lite sympatisk hovedperson som er vanskelig å forstå og like. Hun er egoistisk og gjør mye dumt. Men den fikk meg til å tenke. Anbefaler flere denne leseopplevelsen

Lettlest og sommerlig

En kort roman om barnløshet og familieforhold. "Voksne mennesker" er fylt av små gjenkjennelige følelser og episoder for både for voksne med barn og voksne uten barn.

Nydelig bok!

Marie Aubert har igjen skrevet en god roman etter at hun debuterte med novellesamlingen Kan jeg bli med deg hjem for noen år siden. I Voksne mennesker blander hun mørk humor, søskensjalusi og sår barnløshet, og hun briljerer. Godt skrevet og fantastisk underholdende.