Vrengt (ebok) av Vegard Svingen
Legg til i ønskeliste
19,-
(2)
"Dette må være den morsomste, sprøeste fortellingen jeg har lest på lang tid." -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) I denne helsprø og hylende morsomme sci-fi fortellingen, sitter Kaptein Lisa Marie Hansén og hennes 3500 passasjerer på pendlerromskipet Agatha X fast inne i et ormehull. Mye tyder på at en solskinnsbolle er nøkkelen til å komme trygt hjem igjen. HISTORIER FRA MELLOMTIDEN er en serie korte humorfortellinger som henter sin inspirasjon fra Terry Pratchett, Monty Python o…
Ebok 19,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Vegard Svingen (forfatter), Øyvind Skogly Pedersen (forfatter)
Utgitt 27 februar 2018
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283930122
"Dette må være den morsomste, sprøeste fortellingen jeg har lest på lang tid." -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) I denne helsprø og hylende morsomme sci-fi fortellingen, sitter Kaptein Lisa Marie Hansén og hennes 3500 passasjerer på pendlerromskipet Agatha X fast inne i et ormehull. Mye tyder på at en solskinnsbolle er nøkkelen til å komme trygt hjem igjen. HISTORIER FRA MELLOMTIDEN er en serie korte humorfortellinger som henter sin inspirasjon fra Terry Pratchett, Monty Python og Douglas Adams. Langtidsmarinert i nordisk noir - menneskets dårskap, raust med brå død, sprudlende dialog, underfundige betraktninger og absurde utfall - dette er glitrende mørke og skyggelagt lys. Hver historie er frittstående, klar til å nytes når du kjenner suget etter en halvtime med fornøyelig, kløktig, latterhikstende underholdning. Lengter du etter overraskelser, uventede vendinger og et høyoktan-sirkus med brodd? Let ei mer, for i Mellomtiden kan alt skje! Om forfatterne Svingen & Pedersen er en norsk forfatterduo som skriver fortellinger for en morsommere verden. Ifølge leserne deres (og dem selv) har de en stil og humor som kan beskrives som «absurd, abrupt, mørk, jovialt barbarisk og latterlig lattervekkende». De har bergtatt publikum med liveshow, medvirket i og regissert eget tv-program; uansett arena, så har slagferdig humor og absurde skråblikk på virkeligheten alltid vært deres varemerke. Nå har de ledet alle sine kreative krefter inn i Historier fra Mellomtiden, en serie korte humorfortellinger bejublet av så vel kritikere som lesere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ååååjaaa! Her er vi godt på vei inn i Douglas Adams-territorium, og dette er intet mindre enn veldig gøy. Jeg ble nesten vrengt selv, underveis i denne berg- og dalbanen, av latterkuler! Dette er godt håndverk fra start til slutt, og hvis man bare skal lese én av de foreløpig tre "I mellomtiden"-historiene, er dette absolutt den jeg vil anbefale høyest. Men seriøst, kjøp alle tre. Det er de verdt!

Absurd og ekstremt morsomt!

"... sitter Kaptein Lisa Marie Hansén og hennes 3500 passasjerer på pendlerromskipet Agatha X fast inne i et ormehull. Mye tyder på at en solskinnsbolle er nøkkelen til å komme trygt hjem igjen." Allerede i beskrivelsen av denne fortellingen er absurd absolutt et nøkkelord. Gjennom "Vrengt" tar Svingen og Pedersen deg med på en fantastisk morsom reise hvor du bare kan glemme å prøve å forutse hva som kommer til å skje. Jeg koste meg veldig med denne og anbefaler den til alle som ønsker en litt annerledes leseropplevelse. Likte du Haikerens guide til galaksen vil du definitivt like Vrengt.