Bak låste dører (ebok) av Trine Angelsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Trine Angelsen (forfatter)

Bak låste dører (Hverdagsengler #2) ebok

129,-
Det er sommer, og Karine og Thomas er blitt kjærester. Men alt er slett ikke bare idyll på handelsstedet. Hartvik døde ikke for egen hånd, slik man først trodde, og ikke lenge etter blir en gjest fra Christiania knivstukket. Folk ser seg over skulderen, i frykt for at morderen skal slå til igjen. Og så hører Karine stemmer fra et rom som har stått avlåst og ubrukt i mange år. Kunne hun ha hørt feil? Nei, det var ikke mu…
Ebok 129,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Trine Angelsen (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 mai 2024
Lengde 249 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202849238

Det er sommer, og Karine og Thomas er blitt kjærester. Men alt er slett ikke bare idyll på handelsstedet. Hartvik døde ikke for egen hånd, slik man først trodde, og ikke lenge etter blir en gjest fra Christiania knivstukket. Folk ser seg over skulderen, i frykt for at morderen skal slå til igjen. Og så hører Karine stemmer fra et rom som har stått avlåst og ubrukt i mange år.

Kunne hun ha hørt feil? Nei, det var ikke mulig. Det midterste vinduet hadde stått åpent, og det hadde vært en liten pike som snakket og gråt, det var hun helt sikker på. Hvem var hun, og hva gjorde hun inne på dette spesielle værelset?