Den uventede dronningen ; Kongelig fyrverkeri (ebok) av Natalie Anderson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Natalie Anderson (forfatter), Anderson, Natalie / Yates, Maisey (forfatter), Maisey Yates (forfatter)

Den uventede dronningen ; Kongelig fyrverkeri (Eventyr for voksne #3) ebok

99,-
(1)
Den uventede dronningen Eventyr for voksne (3) Kronprins Alek Salustri trenger en dronning før han kan krones til konge. Og hvem passer bedre enn søsterens beskjedne assistent? Med henne kan han trygt inngå et fornuftsekteskap og senere skille seg igjen så fort som mulig. Da han blir kjent med Hester Moss, vekkes imidlertid uventede følelser i ham. Foran verdens øyne gjennomfører de et romantisk rollespill, og det hete bryllupskysset får publikum til å juble. Situasjonen er imidlerti…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Natalie Anderson (forfatter), Anderson, Natalie / Yates, Maisey (forfatter), Maisey Yates (forfatter), Siv Rekve (oversetter), Mette Knutsen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150764925
Den uventede dronningen Eventyr for voksne (3) Kronprins Alek Salustri trenger en dronning før han kan krones til konge. Og hvem passer bedre enn søsterens beskjedne assistent? Med henne kan han trygt inngå et fornuftsekteskap og senere skille seg igjen så fort som mulig. Da han blir kjent med Hester Moss, vekkes imidlertid uventede følelser i ham. Foran verdens øyne gjennomfører de et romantisk rollespill, og det hete bryllupskysset får publikum til å juble. Situasjonen er imidlertid uklar: Hva er spill, og hva er ekte? Kongelig fyrverkeri En midtvinterdrøm (2) Da klokken slår tolv nyttårsaften, er det nok for landet Petra's dronning Tabitha. Hun forteller kong Kairos at hun vil skilles. Hun ville aldri ha trodd at det var disse ordene som skulle tenne gnisten igjen for dem begge. Snart eksploderer lidenskapen som deres et eget private fyrverkeri. Det ingen av dem vet, er at den natten kommer alt til å forandre seg, for alltid.