Det hjertet ønsker ; Begjær og makt ; Fanget av et smil (ebok) av Rachel Bailey
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rachel Bailey (forfatter), Bailey, Rachel / Roe, Paula / Darcy, Emma (forfatter), Paula Roe (forfatter), Emma Darcy (forfatter)

Det hjertet ønsker ; Begjær og makt ; Fanget av et smil (Passion) ebok

89,-
(1)
Det hjertet ønsker Den berømte jazzsangerinnen April Fairchild våkner på sykehuset etter en bilulykke, med hukommelsestap. Hun føler en sterk tiltrekning til han som kaller seg Seth Kentrell, og som sier at hun har lurt ham for eiendommen Lighthouse Hotel. Så da hun blir med ham til hotellet, skjønner hun at hun ikke kan stole på hodet, siden hun ikke husker. Men kan hun virkelig stole på hjertet sitt, for det vet godt hva hun ønsker? Begjær og makt Endelig legger sjefen merke til henne…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachel Bailey (forfatter), Bailey, Rachel / Roe, Paula / Darcy, Emma (forfatter), Paula Roe (forfatter), Emma Darcy (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter), Rita Grødahl (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734874
Det hjertet ønsker Den berømte jazzsangerinnen April Fairchild våkner på sykehuset etter en bilulykke, med hukommelsestap. Hun føler en sterk tiltrekning til han som kaller seg Seth Kentrell, og som sier at hun har lurt ham for eiendommen Lighthouse Hotel. Så da hun blir med ham til hotellet, skjønner hun at hun ikke kan stole på hodet, siden hun ikke husker. Men kan hun virkelig stole på hjertet sitt, for det vet godt hva hun ønsker? Begjær og makt Endelig legger sjefen merke til henne! Men i stedet for å bli henrykt som andre kvinner, blir Emily redd. Hun har vært forelsket i ham lenge, men et forhold til sjefen vil bare skape kaos - både i livet og i karrieren som hun har arbeidet så hardt for. Men Zac er ikke den som gir seg så lett, så etter flere fremstøt må Emily legge vekk forsvarsverkene hun har bygget opp. Og en kort affære kan vel ikke skade, nå som hun snart skal slutte. Emily må likevel, til sin forferdelse, innrømme at følelsene strekker seg lenger enn begjæret, og nå vet hun ikke hvordan hun skal legge forholdet bak seg. Fanget av et smil Et møte som forandret alt Det er ikke mange kvinner som klarer å få den ufattelig rike Peter Ramsey interessert. Erin Lavelle er en av de få. De har en kort, stormfull romanse - og så er det over. Erin vil gjerne fortsette å treffe Peter, men hvorfor snudde han ryggen til henne etter deres to fantastiske dager - og netter - sammen?