Doktorens datter (ebok) av Trine Angelsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Trine Angelsen (forfatter)

Doktorens datter (Breidablikk #1) ebok

Gratis Veil. pris: 49,-Spar: 49,-
(3)
Engeløya, 1862. En kald vinterkveld er Gabriel på vei hjem fra legebesøk, da hesten brått bykser til side. I veikanten ligger en jente, livløs. Den unge doktoren tar henne med seg, uten å nøle. I doktorgården blir det oppstandelse da den forkomne jenta blir brakt i hus. Hvem er hun, og hvor kommer hun fra? Ingen vet, og selv røper hun ingenting ... Gabriel lente seg ut av sleden for å se hva som hadde skremt hesten. Da så han det. Noe brunt, det lignet på et menneske. Eller kanskje var det bar…
Ebok Gratis

Andre har også kjøpt

Forfattere Trine Angelsen (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 juni 2015
Lengde 251 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Breidablikk
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202488956
Engeløya, 1862. En kald vinterkveld er Gabriel på vei hjem fra legebesøk, da hesten brått bykser til side. I veikanten ligger en jente, livløs. Den unge doktoren tar henne med seg, uten å nøle. I doktorgården blir det oppstandelse da den forkomne jenta blir brakt i hus. Hvem er hun, og hvor kommer hun fra? Ingen vet, og selv røper hun ingenting ... Gabriel lente seg ut av sleden for å se hva som hadde skremt hesten. Da så han det. Noe brunt, det lignet på et menneske. Eller kanskje var det bare en stein? «Fred og bevare,» hvisket han og stirret på den livløse jenta. Fort rev han av seg den store bjørneskinnsfrakken og pakket henne inn i den.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Dokterens datter

Godt forfattet og veldig godt lest ! Er selv søring, men har opplevd nok av nordlendingene til at dette føles både rett og eksotisk. Trine Angelsen har sikkert mye mer på lur og hvis samme artist leser, duker det for mange nye, kjekke lyttetimer !