En anelse magi ; For alltid du ; Det ingen andre ser (ebok) av Scarlet Wilson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

En anelse magi ; For alltid du ; Det ingen andre ser (Legeromaner #1) ebok

99,-
En anelse magi Mine drømers jul nr. 1 Hva gjør man når man finner ektemannen i sengen med sin beste "venn"? Pakker det lille man trenger, tar med seg datteren og flytter til en annen by. Det er i alle fall Bonnies oppskrift. Hun vil ha en ny start, men hadde ikke regnet med å treffe den superlekre legen Jacob på den nye jobben sin. Det tar imidlertid ikke lang tid før hun kjenner igjen tegnene hos en mann som skjuler noe ... For alltid du Pollyanna Hargreaves flykter til den australsk…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Scarlet Wilson (forfatter), Wilson, Scarlet / Lennox, Marion / Beckett, Tina (forfatter), Marion Lennox (forfatter), Tina Beckett (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741483
En anelse magi Mine drømers jul nr. 1 Hva gjør man når man finner ektemannen i sengen med sin beste "venn"? Pakker det lille man trenger, tar med seg datteren og flytter til en annen by. Det er i alle fall Bonnies oppskrift. Hun vil ha en ny start, men hadde ikke regnet med å treffe den superlekre legen Jacob på den nye jobben sin. Det tar imidlertid ikke lang tid før hun kjenner igjen tegnene hos en mann som skjuler noe ... For alltid du Pollyanna Hargreaves flykter til den australske villmarken, langt vekk fra sine overbeskyttende foreldre. Hun skal vikariere som lege i Wombat Valley og tilbringe sin første jul i frihet. Og så venter resten av verden! Landsbylegen Hugo Denver ser frem til to uker med ferie. Men han rekker ikke å se mer av vikaren sin Polly enn en prikkete kjole og par bare føtter, før hun redder livet hans. Sammen med Polly blir han værende i Wombat Valley over julen, og han skulle ønske at den aldri tok slutt. Det ingen andre ser Jordmødrene nr. 8 Lucas Elliot er den flotte jordmoren som ingen kvinne kan motstå. Det er bare gynekologen Darcie Green, vikaren fra England, som virker immun overfor sjarmen hans. For Lucas er Darcie den perfekte utfordringen, og han bestemmer seg for å lokke frem hennes ville side før hun drar tilbake til England. Men planen hans slår tilbake da han oppdager at han holder på å bli forelsket i henne.