En del av deg ; Blomstrende lidenskap ; Fra action til hverdag (ebok) av Tracy Wolff
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tracy Wolff (forfatter), Wolff, Tracy / Bailey, Rachel / Canan, Lauren (forfatter), Rachel Bailey (forfatter), Lauren Canan (forfatter)

En del av deg ; Blomstrende lidenskap ; Fra action til hverdag (Passion #2) ebok

99,-
En del av deg er utgitt som nr. 2 av serien Du og jeg. Nic Durands hete helg med Desi Maddox er bare en tilfeldig flørt. Til hun avslører at hun er journalisten som truer forretningen hans med en avslørende reportasje. Dessuten er hun gravid med hans barn! Men hvis han skal være en del av sønnens liv, kommer han også til å være en del av Desis liv. Og det kan bety at han faller på ordentlig. Blomstrende lidenskap Blomsterhandleren Faith Crawford vinner budrunden om tre dater med den sexy …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tracy Wolff (forfatter), Wolff, Tracy / Bailey, Rachel / Canan, Lauren (forfatter), Rachel Bailey (forfatter), Lauren Canan (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741216
En del av deg er utgitt som nr. 2 av serien Du og jeg. Nic Durands hete helg med Desi Maddox er bare en tilfeldig flørt. Til hun avslører at hun er journalisten som truer forretningen hans med en avslørende reportasje. Dessuten er hun gravid med hans barn! Men hvis han skal være en del av sønnens liv, kommer han også til å være en del av Desis liv. Og det kan bety at han faller på ordentlig. Blomstrende lidenskap Blomsterhandleren Faith Crawford vinner budrunden om tre dater med den sexy Dylan Hawke på en veldedighetsgalla. Hun har planer om å vise ham sine yrkesferdigheter for endelig å få fart på karrieren. Men allerede på den første daten slår det gnister, og de har vanskelig med å holde hendene fra hverandre. Fra action til hverdag Kelly Michaels lot seg forføre forrige gang, da den sexy fremmede påsto å være en rancheier. Men etter at han dro, oppdaget hun hvem han var: Hollywoodskuespilleren Jace Compton. Nå er han tilbake, men Kelly vil ikke bli lurt en gang til. Jace har kjøpt en ranch for å kunne komme unna rampelyset. Men da han oppdager at Kelly har en liten sønn - hans sønn - bestemmer han seg for å bli.