En del av ditt liv ; Solens kjærtegn (ebok) av Annie O'Neil
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Annie O'Neil (forfatter), Annie / Webber O'Neil (forfatter), Meredith Webber (forfatter)

En del av ditt liv ; Solens kjærtegn (Veterinærene ved havet #1) ebok

99,-
En del av ditt liv Miniserie: Veterinærene ved havet (1) Lucas Williams var helt fortvilt, men så ingen annen utvei. For å beskytte sin kjære fra slektsintrigene var han tvunget til å forlate henne og veterinærklinikken som de var i ferd med å bygge opp sammen. Nå, seks år senere, søker Lucas opp Ellie, som driver en fremgangsrik bedrift og i tillegg har en sønn. Er det plass til ham her? Lucas vil så gjerne tro det, og må gjøre alt som står i sin makt for å bli en del av hennes liv igjen. …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Annie O'Neil (forfatter), Annie / Webber O'Neil (forfatter), Meredith Webber (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter), Barbro Tveite (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 315 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796506
En del av ditt liv Miniserie: Veterinærene ved havet (1) Lucas Williams var helt fortvilt, men så ingen annen utvei. For å beskytte sin kjære fra slektsintrigene var han tvunget til å forlate henne og veterinærklinikken som de var i ferd med å bygge opp sammen. Nå, seks år senere, søker Lucas opp Ellie, som driver en fremgangsrik bedrift og i tillegg har en sønn. Er det plass til ham her? Lucas vil så gjerne tro det, og må gjøre alt som står i sin makt for å bli en del av hennes liv igjen. Solens kjærtegn Miniserie: Legene på Wildfire Island (4) Fire år etter tragedien som førte henne til Wildfire Island er kirurgen Sarah Watson klar for å leve igjen. Da hun treffer den flotte sjeiken Rahman al-Taraq vekkes det på nytt hete følelser i henne. Lidenskapen mellom dem er sterk. Det eneste som kan true lykken deres, er at de kommer fra to forskjellige verdener. For like barn leker best, eller?