En kjærlighetsfelle ; Barn med fienden ; Kongelig romanse (ebok) av Cat Schield
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

En kjærlighetsfelle ; Barn med fienden ; Kongelig romanse (Passion #1) ebok

99,-
En kjærlighetsfelle Om hun hadde visst hvor vanskelig det ville være å gi fra seg barnet sitt, ville Bella aldri ha stilt opp som surrogatmor for milliardærparet Blake og Victoria Ford. Hun savner den lille babyen - og hans sexy far. Da Victoria plutselig forlater Blake, bestemmer han seg for å få Bella tilbake som barnepike, men hva er hans egentlige planer? Barn med fienden er utgitt som nr. 1 i serien Familien først. For ett og et halvt år siden tilbrakte Cari Chandler en het natt …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Cat Schield (forfatter), Schield, Cat / Garbera, Katherine / Bennett, Jules (forfatter), Katherine Garbera (forfatter), Jules Bennett (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741247
En kjærlighetsfelle Om hun hadde visst hvor vanskelig det ville være å gi fra seg barnet sitt, ville Bella aldri ha stilt opp som surrogatmor for milliardærparet Blake og Victoria Ford. Hun savner den lille babyen - og hans sexy far. Da Victoria plutselig forlater Blake, bestemmer han seg for å få Bella tilbake som barnepike, men hva er hans egentlige planer? Barn med fienden er utgitt som nr. 1 i serien Familien først. For ett og et halvt år siden tilbrakte Cari Chandler en het natt sammen med millionæren Declan Montrose, hennes families store fiende. Siden har hun ikke sett ham. Men da han uventet dukker opp igjen, innser hun at det er på tide å avsløre hemmeligheten hun har båret på - deres ni måneder gamle sønn! Kongelig romanse er utgitt som nr. 5 i serien Tilbake på tronen. Forretningsmannen Will Rowling har kranglet seg ut av det kongelige fornuftsekteskapet som faren hans har planlagt. Han vil gifte seg med den han selv vil, ungdomskjæresten Cat Iberra! Cat har aldri kommet over Will, men han har sveket henne én gang, og hun vil ikke at det skal skje igjen. Og selv om hun gir etter for fristelsen - kan fortiden stå i veien for gjenforeningen?