Fiendens datter ; Dag og natt (ebok) av Sarah M. Anderson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sarah M. Anderson (forfatter), Anderson, Sarah M. / Hohl, Joan (forfatter), Joan Hohl (forfatter)

Fiendens datter ; Dag og natt (Passion #3) ebok

99,-
Fiendens datter Rodeoens mestere (2) Pete Wellington har et mål: Å ta tilbake All-Stars Rodeoen. Først må han imidlertid vinne Chloe Lawrences tillit. Hun er datteren til sleipingen som stjal Petes arv. Men rodeoprinsessen viser seg å være noe annet enn han har forestilt seg. Chloe er vakker og har et hode og hjerte for forretninger, og det får Pete til å lure på om han kanskje har siktet seg inn mot feil mål Dag og natt Rike, sexy menn (3) Jennifer Dunning ønsker så fort som mulig å ko…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sarah M. Anderson (forfatter), Anderson, Sarah M. / Hohl, Joan (forfatter), Joan Hohl (forfatter), Kirsti J. Myro (oversetter), Irene H. Sørsdahl (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150763287
Fiendens datter Rodeoens mestere (2) Pete Wellington har et mål: Å ta tilbake All-Stars Rodeoen. Først må han imidlertid vinne Chloe Lawrences tillit. Hun er datteren til sleipingen som stjal Petes arv. Men rodeoprinsessen viser seg å være noe annet enn han har forestilt seg. Chloe er vakker og har et hode og hjerte for forretninger, og det får Pete til å lure på om han kanskje har siktet seg inn mot feil mål Dag og natt Rike, sexy menn (3) Jennifer Dunning ønsker så fort som mulig å komme bort fra den falske sosietetsverdenen som de selvopptatte foreldrene hennes lever i. Marshall Grainger trenger desperat en dyktig sekretær hvis han ikke skal drukne i alt arbeidet med forretningene sine. Marshall har et rykte på seg som en ordentlig skjørtejeger, men til tross for det tar Jennifer sjansen på å søke på jobben. Selv om det også innebærer at hun må bo i huset hans. Det tar ikke lang tid før sjefen og sekretæren hans havner i samme seng. Da kommer imidlertid Marshall med et høyst uventet og sjokkerende forslag!