Hjem til oss ; En kvinnes list (ebok) av Sheri Whitefeather
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Hjem til oss ; En kvinnes list (Passion #3) ebok

99,-
(1)
Hjem til oss Miniserie: Milliardærklubben (3) Max Marquez og Lizzie MqQueen er helt enige om en ting - de skal bare være venner. Mens de er på reise sammen, knytter de seg begge til en hjemløs gutt og bestemmer seg for å adoptere ham. Noe som krever at de gifter seg. Som sagt så gjort! Snart merker de også at tilværelsen som ektefeller stikker kjepper i hjulene for avtalen deres ... En kvinnes list Miniserie: Kvinner med makt (5) Da sjefen for tv-kanalen, Liam Crowe,…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sheri Whitefeather (forfatter), WhiteFeather, Sheri / Laurence, Andrea (forfatter), Andrea Laurence (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150744477
Hjem til oss Miniserie: Milliardærklubben (3) Max Marquez og Lizzie MqQueen er helt enige om en ting - de skal bare være venner. Mens de er på reise sammen, knytter de seg begge til en hjemløs gutt og bestemmer seg for å adoptere ham. Noe som krever at de gifter seg. Som sagt så gjort! Snart merker de også at tilværelsen som ektefeller stikker kjepper i hjulene for avtalen deres ... En kvinnes list Miniserie: Kvinner med makt (5) Da sjefen for tv-kanalen, Liam Crowe, blir stående fast i heisen sammen med Francesca Orr, kan han ikke lenger kontrollere følelsene sine. Mye på grunn av at hun nettopp har skjelt ham ut på italiensk i styrerommet - og nå kastet seg over ham og kysset ham. Han får en utmerket idé. Han frir. Alt for å blidgjøre hans søkkrike tante, den eneste som kan redde tv-kanalen, og som holder Liams fremtid i sine hender. Francesca er en perfekt kandidat for en liksom-forlovelse. Men idet planen skal gjennomføres, blir det virkelig komplisert - for når Francesca gjør noe, gjør hun det ordentlig!