I nytt lys ; I sorg og glede (ebok) av Millie Adams
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Millie Adams (forfatter), Adams, Millie / Shaw, Chantelle (forfatter), Chantelle Shaw (forfatter)

I nytt lys ; I sorg og glede (Romantikk #1) ebok

99,-
(1)
I nytt lys Kongene av California (1) Milliardæren Dante Fiori har kjent Minerva nesten hele sitt liv. Da hun offentlig annonserer at han er far til barnet hennes, blir han sjokkert, fordi faktum er at han aldri har rørt bestevennens lillesøster! Han begynner imidlertid å se henne i et nytt lys da han får høre grunnen til at hun løy. Og på tomannshånd på hans private paradisøy oppdager de at det finnes mye nytt å lære om hverandre ... I sorg og glede Da Isobel får vite at Const…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Millie Adams (forfatter), Adams, Millie / Shaw, Chantelle (forfatter), Chantelle Shaw (forfatter), Lena M. Bakke (oversetter), Astrid Husmo (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795493
I nytt lys Kongene av California (1) Milliardæren Dante Fiori har kjent Minerva nesten hele sitt liv. Da hun offentlig annonserer at han er far til barnet hennes, blir han sjokkert, fordi faktum er at han aldri har rørt bestevennens lillesøster! Han begynner imidlertid å se henne i et nytt lys da han får høre grunnen til at hun løy. Og på tomannshånd på hans private paradisøy oppdager de at det finnes mye nytt å lære om hverandre ... I sorg og glede Da Isobel får vite at Constantin giftet seg med henne fordi hun var gravid, er det dråpen som får begeret til å renne over. Nå er det ingen sjanse for å lappe sammen ekteskapet deres igjen - skilsmissepapirene må skrives under! Men det kan ikke fornektes at lidenskapen vibrerer mellom dem når de befinner seg i samme rom. Isobel blir plutselig usikker. Ligger det kanskje noe i ordene «i gode og onde dager»?