Leve i øyeblikket ; Hver nyanse av deg (ebok) av Andie Brock
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Andie Brock (forfatter), Brock, Andie / Jordan, Penny (forfatter), Penny Jordan (forfatter)

Leve i øyeblikket ; Hver nyanse av deg (Romantikk) ebok

99,-
(1)
Leve i øyeblikket Eventyreren Rafael Revaldi har alltid levd i øyeblikket. Men da han så vidt unnslipper en ulykke med livet i behold, må han omprioritere livet sitt. Først må han reparere ekteskapet sitt, så ønsker han en arving. Det viser seg at dette vil bli hans hittil største utfordring, siden det virker som om konen hans, Lottie, er helt tilfreds med en tilværelse uten ham. Vil han klare å overtale henne til å komme tilbake og gi dem barnet de begge lengter etter? Hver nyanse av …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Andie Brock (forfatter), Brock, Andie / Jordan, Penny (forfatter), Penny Jordan (forfatter), Ida Brox Hunter (oversetter), Lena M. Bakke (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741728
Leve i øyeblikket Eventyreren Rafael Revaldi har alltid levd i øyeblikket. Men da han så vidt unnslipper en ulykke med livet i behold, må han omprioritere livet sitt. Først må han reparere ekteskapet sitt, så ønsker han en arving. Det viser seg at dette vil bli hans hittil største utfordring, siden det virker som om konen hans, Lottie, er helt tilfreds med en tilværelse uten ham. Vil han klare å overtale henne til å komme tilbake og gi dem barnet de begge lengter etter? Hver nyanse av deg Hun er ikke akkurat hans første valg ... Laura Westcotte er den eneste passende kandidaten til jobben som personlig assistent for den russiske forretningsmannen Vasilii Demidov. Han er tvunget til å ansette henne, men kan aldri stole på en kvinne igjen. Spesielt ikke en med et så tvilsomt rykte som Laura. ... men hun har en helt annen innstilling. Laura er desperat etter en jobb og vet at hun må gjøre alt for å imponere den nye sjefen sin. Det er ikke Vasiliis velkjente hensynsløshet som gjør henne usikker, men den sterke tiltrekningen hun føler for ham. Hun er ansatt for å gjøre en god jobb, og for å få gode referanser. Hvor vanskelig kan det egentlig være å jobbe for ham i et halvt år?