Lyset, lykken og London ; Drømmenes rike (ebok) av Lucy King
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucy King (forfatter), Lucy / Walker King (forfatter), Kate Walker (forfatter)

Lyset, lykken og London ; Drømmenes rike (Romantikk #1) ebok

99,-
(1)
Lyset, lykken og London Miniserie: Storm i paradis (14) Kate blir fullstendig ydmyket da Theo oppdager at hun er jomfru. Selv om hun er forbuden frukt for ham, er kjemien mellom dem unektelig, og etter én natt sammen er det som om Kates kropp får nytt liv. Borte er følelsen av å ville gjemme seg, og hun bryr seg ikke lengre om at hun er et hode høyere enn alle andre kvinner. Nå kan hun gå videre med rak rygg og stolt holdning, full av nye erfaringer. Natten får likevel uante konsekvenser. Dr…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucy King (forfatter), Lucy / Walker King (forfatter), Kate Walker (forfatter), Vivian Johansen (oversetter), Siv Rekve (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Romantikk
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796711
Lyset, lykken og London Miniserie: Storm i paradis (14) Kate blir fullstendig ydmyket da Theo oppdager at hun er jomfru. Selv om hun er forbuden frukt for ham, er kjemien mellom dem unektelig, og etter én natt sammen er det som om Kates kropp får nytt liv. Borte er følelsen av å ville gjemme seg, og hun bryr seg ikke lengre om at hun er et hode høyere enn alle andre kvinner. Nå kan hun gå videre med rak rygg og stolt holdning, full av nye erfaringer. Natten får likevel uante konsekvenser. Drømmenes rike Miniserie: I Hans Majestets tjeneste (1) Ria Escalona har vært forelsket i Alexei Sarova så lenge hun kan huske, og har alltid drømt om å bli hans. Men intriger og konspirasjoner har effektivt satt en stopper for drømmene og i stedet ført til at han blir forvist fra kongedømmet Mecjoria. Nå er landet truet av revolusjon, og Ria blir sendt som sendebud til London der Alexei oppholder seg. Oppdraget hennes er å få ham med seg tilbake. Eksilet er over, og nå trengs han i hjemlandet - som den nye kongen.