Med ondt skal ondt fordrives (ebok) av Lukritzia Loven
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lukritzia Loven (forfatter)

Med ondt skal ondt fordrives (Søstre #2) ebok

129,-
Et sted langs Sognefjorden, 1345Livet går sin gang på Stuphedla gård. Gamle-Nikulas er kommet i jorden, et nytt barn blir født og Live har funnet seg til rette og er i ferd med å stake ut en fremtid. Eirill, derimot, sliter fremdeles med å tilpasse seg normer og regler, og hun kommer stadig i konflikt med Sverre. Men Audun Prest er overbevist om at hun står i ledtog med djevelen, og i ham møter Eirill Sverres overmann. Hva vil presten at jeg ska…
Ebok 129,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lukritzia Loven (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 oktober 2022
Lengde 253 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Søstre
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202775858


Et sted langs Sognefjorden, 1345


Livet går sin gang på Stuphedla gård. Gamle-Nikulas er kommet i jorden, et nytt barn blir født og Live har funnet seg til rette og er i ferd med å stake ut en fremtid. Eirill, derimot, sliter fremdeles med å tilpasse seg normer og regler, og hun kommer stadig i konflikt med Sverre. Men Audun Prest er overbevist om at hun står i ledtog med djevelen, og i ham møter Eirill Sverres overmann.

Hva vil presten at jeg skal gjøre? spurte han mellom sammenbitte tenner. – Skal jeg ha henne i bur, bak lås og slå? Er det det du vil?

Audun Prest rettet seg opp og stirret hardt på bonden. – Om du ikke kan hanskes med henne, må vi drive det onde ut, sa han. – Ta henne til kirkes i morgen. Han skulte bort på Eirill. – Vi skal nok få henne temmet.