Møtet med Mia ; Du og jeg ; Ektemann søkes (ebok) av Michelle Reid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michelle Reid (forfatter), Reid, Michelle / Lucas, Jennie / Fielding, Liz (forfatter), Jennie Lucas (forfatter), Liz Fielding (forfatter)

Møtet med Mia ; Du og jeg ; Ektemann søkes (Romantikk) ebok

89,-
(1)
Møtet med Mia Nikos lykkes i siste sekund å stoppe sportsbilen foran henne. Hans første møte med Mia er et øyeblikk han sent skal glemme. Også for Mia blir møtet avgjørende. For da hun går frem for å hilse på sin nye arbeidsgiver, nøler hun plutselig. Mannen ser kjent ut! Du og jeg At Louisa Gray er forelsket i arbeidsgiveren sin er hennes egen lille hemmelighet. Da Rafael Cruz plutselig forfører henne, vokser håpet om en fremtid sammen. Men det virker ikke som om noen kvinne kla…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michelle Reid (forfatter), Reid, Michelle / Lucas, Jennie / Fielding, Liz (forfatter), Jennie Lucas (forfatter), Liz Fielding (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741018
Møtet med Mia Nikos lykkes i siste sekund å stoppe sportsbilen foran henne. Hans første møte med Mia er et øyeblikk han sent skal glemme. Også for Mia blir møtet avgjørende. For da hun går frem for å hilse på sin nye arbeidsgiver, nøler hun plutselig. Mannen ser kjent ut! Du og jeg At Louisa Gray er forelsket i arbeidsgiveren sin er hennes egen lille hemmelighet. Da Rafael Cruz plutselig forfører henne, vokser håpet om en fremtid sammen. Men det virker ikke som om noen kvinne klarer å fange den kontrollerte mannens hjerte, så hvorfor skal hun lykkes? Ektemann søkes For å sikre fremtiden må May Coleridge finne en ektemann før trettiårsdagen sin, noe som er lettere sagt enn gjort. Som en ridder i nøden kommer Mays ungdomskjæreste Adam Wavell med et tilbud: Hvis May tar hånd om hans niese en stund, gifter han seg med henne. På papiret. Men til tross for omstendighetene innser May at hun kun vil gifte seg av kjærlighet!