Mytiske Monte Carlo ; Det gode liv (ebok) av Heidi Rice
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Heidi Rice (forfatter), Carole Mortimer (forfatter)

Mytiske Monte Carlo ; Det gode liv (Romantikk #12) ebok

99,-
Mystiske Monte Carlo Storm i paradis. nre. 12 Han er kongen i Monte Carlos racingkretser og jeg var datteren til familiens husholderske. I all hemmelighet har jeg alltid vært betatt av ham og for én - kun én - vidunderlig natt ble jeg hans. Fem år senere møtes vi igjen. Mye vann har rent under broen siden den gang, men jeg har båret med meg et ekstra fint minne av den natten. Nå er det på tide å avsløre sannheten! Det gode liv I skinnet fra lyskasterennr. 6 Thia Hammond blir invitert på…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Heidi Rice (forfatter), Carole Mortimer (forfatter), Mona-Lise Pedersen (oversetter), Irene Haugland Sørsdahl (oversetter)
Utgitt 18 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Romantikk
Nummer i serie 12
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795578
Mystiske Monte Carlo Storm i paradis. nre. 12 Han er kongen i Monte Carlos racingkretser og jeg var datteren til familiens husholderske. I all hemmelighet har jeg alltid vært betatt av ham og for én - kun én - vidunderlig natt ble jeg hans. Fem år senere møtes vi igjen. Mye vann har rent under broen siden den gang, men jeg har båret med meg et ekstra fint minne av den natten. Nå er det på tide å avsløre sannheten! Det gode liv I skinnet fra lyskasterennr. 6 Thia Hammond blir invitert på en drømmeferie til USA og kan ikke motstå fristelsen til å reise. Fra sin rolige tilværelse som servitør i England kastes hun inn i New Yorks sosietet og blitslysene fra paparazzifotografene. Da hun møter den attraktive forretningsmannen Lucien Steele, innser Thia at nå er det faktisk hennes tur til å oppleve det gode liv!