Våge å drømme ; All min kjærlighet (ebok) av Amy Andrews
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Amy Andrews (forfatter), Andrews, Amy / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter)

Våge å drømme ; All min kjærlighet (Legeromaner #8) ebok

79,-
Våge å drømme Kjærlighet i Harley Street (8/8) Alt ansvaret for Hunterklinikkens ideelle virksomhet har gitt den tidligere soldaten Ethan en ny mening med livet. Hardt arbeid hjelper ham med å holde de vonde minnene på avstand. Men så dukker den vakre kirurgen Oliva Fairchild opp på klinikken. Olivia er kvinnen han en gang kaldt utnyttet for å hevne sin bror. Hun elsket ham, men Ethan sviktet henne. Nå møtes de igjen og blir ubønnhørlig trukket mot hverandre. Kan Olivia tilgi det som …
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Amy Andrews (forfatter), Andrews, Amy / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter), Hildur Følstad (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150737776
Våge å drømme Kjærlighet i Harley Street (8/8) Alt ansvaret for Hunterklinikkens ideelle virksomhet har gitt den tidligere soldaten Ethan en ny mening med livet. Hardt arbeid hjelper ham med å holde de vonde minnene på avstand. Men så dukker den vakre kirurgen Oliva Fairchild opp på klinikken. Olivia er kvinnen han en gang kaldt utnyttet for å hevne sin bror. Hun elsket ham, men Ethan sviktet henne. Nå møtes de igjen og blir ubønnhørlig trukket mot hverandre. Kan Olivia tilgi det som skjedde og gi ham en ny sjanse? All min kjærlighet St. Pirans sykehus (9/9) Det siste Megan Phillips gjorde før hun forlot sykehuset St. Piran, var å redde livet til to små tvillinger, hvis far var mannen hun elsket. Men en fremtid sammen med Josh O'Hara var utenkelig. Nå som Megan er nødt til å dra tilbake til sykehuset, må hun konfrontere både fortiden og sin elskede Josh. Er den enslige faren nå klar for å gi Megan all sin kjærlighet, eller kommer han enda en gang til å foreta andre prioriteringer?