Vil ha deg her ; En kvinne å elske (ebok) av Susan Carlisle
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susan Carlisle (forfatter), Carlisle, Susan / Lennox, Marion (forfatter), Marion Lennox (forfatter)

Vil ha deg her ; En kvinne å elske (Legeromaner #1) ebok

99,-
Vil ha deg her Etter en medisinsk konferanse faller Zoe Avery rett i armene til Gabriel Marks, en mørk og veldig sexy lege. Noen uker senere står hun med en positiv graviditetstest i hånden. Barnet har hun tenkt å ta hånd om selv. Gabe har nemlig gjort det tydelig at han ikke er en familiemann, men da Zoe trenger et midlertidig sted å bo, åpner han døren sin. Spørsmålet er om han også kan åpne hjertet sitt for henne. En kvinne å elske Gullkystens engler nr. 1 Hjertespesialisten Sam W…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Susan Carlisle (forfatter), Carlisle, Susan / Lennox, Marion (forfatter), Marion Lennox (forfatter), Mona Berge (oversetter), Hilde Agnete Sandnes (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 310 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150746136
Vil ha deg her Etter en medisinsk konferanse faller Zoe Avery rett i armene til Gabriel Marks, en mørk og veldig sexy lege. Noen uker senere står hun med en positiv graviditetstest i hånden. Barnet har hun tenkt å ta hånd om selv. Gabe har nemlig gjort det tydelig at han ikke er en familiemann, men da Zoe trenger et midlertidig sted å bo, åpner han døren sin. Spørsmålet er om han også kan åpne hjertet sitt for henne. En kvinne å elske Gullkystens engler nr. 1 Hjertespesialisten Sam Webster lever bare for tre ting: sine små pasienter, hunden Bonnie og surfing. Ute på de australske bølgene finner han den roen han trenger. Men plutselig blir den velordnede tilværelsen hans forstyrret av den nye og sprudlende sykepleieren Zoe Payne. Da hun vil at han skal lære henne å surfe, dukker det opp vonde minner &ndash men Zoes livsglede er både smittende og veldig forlokkende.