De tre broene (ebok) av Rosanna Ley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rosanna Ley (forfatter)

De tre broene ebok

229,-
Forfatteren bak bestselgerne Hotellet på klippen og Appelsinlunden er tilbake med en ny, herlig feriebok om å følge hjertet – uansett hvor det måtte lede deg ... Joannas ekteskap slår sprekker, og hun reiser hjem til det idylliske barndomshjemmet på landsbygda i Dorset. Her strever søsteren Harriet med å drive gården samtidig som hun må takle en svært eksentrisk mor. Når Joanna kommer over noen gamle brev på l…
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rosanna Ley (forfatter), Solveig Moen Rusten (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 april 2024
Lengde 431 sider
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202826765

Forfatteren bak bestselgerne Hotellet på klippen og Appelsinlunden er tilbake med en ny, herlig feriebok om å følge hjertet – uansett hvor det måtte lede deg ...

Joannas ekteskap slår sprekker, og hun reiser hjem til det idylliske barndomshjemmet på landsbygda i Dorset. Her strever søsteren Harriet med å drive gården samtidig som hun må takle en svært eksentrisk mor.

Når Joanna kommer over noen gamle brev på loftet, skrevet av en maler ved navn Emmy, blir hun dypt fascinert og bestemmer seg for å finne ut mer om hva som hendte med Emmy. Brevene fører Joanna til billedskjønne smug og broer i Lisboa, Praha og ikke minst Venezia, den mest romantiske av alle byer. Her er det som om en hel verden av magi åpner seg for henne.

Samtidig, hjemme i Dorset, skaper en mystisk innflytter trøbbel for Harriet, og ødelegger hennes jakt på en partner. Vil hun noen gang finne ekte kjærlighet? Hvor vil Emmys brev føre Joanna? Og enda viktigere, klarer Joanna og Harriet å redde gården og finne tilbake til sitt varme, søsterlige vennskapsbånd?