Månesøsteren - Tiggys historie (ebok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucinda Riley (forfatter)

Månesøsteren (De syv søstre #5) ebok

119,- Veil. pris: 249,-Spar: 130,-
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird. På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre – og at det er forutbestemt at han er …
Ebok 119,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Tiggys historie
Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 januar 2019
Lengde 653 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202617981
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet.

I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird.

På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre – og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania.

I skyggen av det praktfulle Alhambra oppdager Tiggy sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte som ble fordrevet under borgerkrigen – og til «La Candela» – sin tids mest berømte flamenco-danserinne.

Månesøsteren er den femte boken i Lucinda Rileys serie om De syv søstre.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering