Perlesøsteren (ebok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucinda Riley (forfatter)

Perlesøsteren (De syv søstre #4) ebok

119,- Veil. pris: 249,-Spar: 130,-
(9)
Perlesøsteren er bok nummer fire i Lucinda Rileys fascinerende og spennende serie De syv søstre. CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden. Hundre år tidligere …
Ebok 119,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 5 januar 2018
Lengde 605 sider
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202578725

Perlesøsteren er bok nummer fire i Lucinda Rileys fascinerende og spennende serie De syv søstre.

CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom.

Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.

Hundre år tidligere får Kitty McBride, en prestedatter fra Edinburgh, muligheten til å reise til Australia som ledsagerske. Her møter hun sin skjebne i form av tvillingbrødrene Drummond og Andrew – den ene vilter og ustyrlig, den andre ambisiøs arving til en formue basert på perlefiske.

Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner og med hjelp fra dem hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Perlesøsteren

Like flott å lese som de første 3 bøkene i serien. Anbefales på det sterkeste !!