Skjulte tråder - roman (ebok) av Sara Paborn
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sara Paborn (forfatter)

Skjulte tråder ebok

279,-
Skjulte tråder er en skarpsindig og mangefasettert historie om tre kvinner i tre tidsperioder, med hver sin hemmelighet. Hver gang 39 år gamle Paula trenger et pusterom i sin kaotiske tilværelse, drar hun på kurs. Denne gangen har valgt falt, litt tilfeldig, på et sted i Dalarna der hun skal lære seg å brodere. På gården med kursstedet bor Gunni. Hennes liv har stagnert etter en heftig forelskelse, og hun har blitt boende på gå…
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Sara Paborn (forfatter), Bodil Engen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 23 juli 2024
Lengde 347 sider
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205598140

Skjulte tråder er en skarpsindig og mangefasettert historie om tre kvinner i tre tidsperioder, med hver sin hemmelighet.

Hver gang 39 år gamle Paula trenger et pusterom i sin kaotiske tilværelse, drar hun på kurs. Denne gangen har valgt falt, litt tilfeldig, på et sted i Dalarna der hun skal lære seg å brodere.

På gården med kursstedet bor Gunni. Hennes liv har stagnert etter en heftig forelskelse, og hun har blitt boende på gården.

På slutten av 50-tallet forelsket den unge Anita seg i Bengt, som åpnet områdets første supermarked. På slutten av 50-tallet forelsket den unge Anita seg i Bengt, som åpnet områdets første supermarked. Men Bengt var gift, og ryktet begynte raskt å spre seg ...

De tre kvinnenes liv er på overraskende vis bundet sammen – av en svart silketråd.