Winterferie - roman (ebok) av Janne Stigen Drangsholt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Winterferie (Ingrid Winter #4) ebok

129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
(1)
TERNINGKAST 5 - Maria Årolilja Rø, Adresseavisen. Ingrid har fått sitt etterlengtede professorat, og ser for seg en tilværelse preget av rolig forskning og fordypning i litteraturen hun elsker så høyt. Men den nyansatte instituttbestyreren med MA i endringsledelse vil det annerledes, og Ingrid befinner seg med ett på dypt vann når hun ved en misforståelse stiller opp som kunstekspert hos NRK. Samtidig ryker ekteskapet for de perfekte naboene Katti og Steinar, noe som får Ingrid til å bekymr…
Ebok 129,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Janne Stigen Drangsholt (forfatter)
Forlag Tiden
Utgitt 2 mai 2023
Lengde 297 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788210059094
TERNINGKAST 5 - Maria Årolilja Rø, Adresseavisen. Ingrid har fått sitt etterlengtede professorat, og ser for seg en tilværelse preget av rolig forskning og fordypning i litteraturen hun elsker så høyt. Men den nyansatte instituttbestyreren med MA i endringsledelse vil det annerledes, og Ingrid befinner seg med ett på dypt vann når hun ved en misforståelse stiller opp som kunstekspert hos NRK. Samtidig ryker ekteskapet for de perfekte naboene Katti og Steinar, noe som får Ingrid til å bekymre seg for sitt eget samliv. Hva er det egentlig som holder henne og Bjørnar sammen? Hva skjer med deres felles prosjekt når barna snart forlater redet? Ingrids foreldre inviterer storfamilien til Roma for å feire livet, kjærligheten og en dobbel 75-årsdag, og Ingrid kommer som vanlig i skyggen av sin søster, som nyter stor suksess med sin bok om vellykkede skilsmisser (med blurb av selveste Peder Kjøs). På den elleville reisen kulminerer all Ingrids frykt for alt hun kan miste: mannen, barna, kjærligheten og selvrespekten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fin avslutning i sagen om Ingrid

Pløyd meg gjennom alle fire bøkene på forholdsvis kort tid. Vanskelig å legge fra seg. Et herlig persongalleri, og god humor. Er ikke belest i klassisk engelsk litteratur, så mye referanser jeg ikke tar, men det familiære har mye gjenkjennelig. Kunne nok klart en bok til, men måten siste bok er bygget opp og avsluttes så er det en verdig ende.