Winterkrigen (ebok) av Janne Stigen Drangsholt
Legg til i ønskeliste
Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (forfatter)

Winterkrigen (Ingrid Winter #3) ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(1)
Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, synergiskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Hjemme har Ingrid stigende bekymringer over datteren Alva, som løper feil vei på fotballbanen, ikke tør å ta på papir og lar seg herse med av klassens dronning Sara. Samtidig nærmer det seg jul, og uten å orientere mannen Bjørnar har Ingrid klart å invite…
Ebok 179,- Lydbok 306,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (forfatter)
Forlag Tiden
Utgitt 6 august 2018
Lengde 345 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788210056611
Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, synergiskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Hjemme har Ingrid stigende bekymringer over datteren Alva, som løper feil vei på fotballbanen, ikke tør å ta på papir og lar seg herse med av klassens dronning Sara. Samtidig nærmer det seg jul, og uten å orientere mannen Bjørnar har Ingrid klart å invitere både foreldre, svigerforeldre, søster med barn, moster Kari og minst et par ekstra til en julefeiring som nærmer seg med stormskritt. Legg til den hypervellykkete nabodama med sin bloggsuksess på Ingrids bekostning, et par bekymringsvekkende kuler i nakken, en julekalender som aldri blir ferdig, foreldre som aldri er fornøyde og litt generell dødsangst, og du får Ingrid Winters hverdag i et nøtteskall. Winterkrigen er Janne S. Drangsholts tredje frittstående roman om Ingrid Winter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Leselyst!

Så gjenkjennelig og bra om hverdagens utfordringer både på jobb (meningsløse interne seminar med ny-tale i annenhver setning fra oppskrudde innleide foredragsholdere), forventning om at man skal ha det såååå hyggelig i familiehøytider (mens alle egentlig ønsker seg en stille krok i lang avstand fra det hele) Legg til våre sosiale mediers rosa, glansede forsider som sprer synkende selvfølelse blant oss som ikke er så vellykkede i alle bauger & kanter, godt språk og en herlig dose humor. Det oppsummerer det hele for min del!