Å studere arbeidsliv og velferdsstat (ebok) av Anniken Hagelund
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anniken Hagelund (forfatter)

Å studere arbeidsliv og velferdsstat ebok

369,-
Hvilken rolle spiller arbeidslivets organisasjoner for fordeling av velferd? Hva betyr velferdspolitikk for kvinners arbeidslivsdeltakelse? Hvordan påvirker arbeidsinnvandringen arbeidsliv og velferdsstat? Og hvordan endrer arbeidslivet seg som resultat av økt digitalisering og automatisering? Denne boken viser hvor viktig det er å studere og forstå arbeidslivsorganisering og velferdsordninger i Norge, og hvordan dette kan gjøres. Den forklarer sentrale trekk ved norsk arbeidsliv og velfer…
Ebok 369,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anniken Hagelund (forfatter)
Utgitt 7 juni 2024
Lengde 214 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245051100
Hvilken rolle spiller arbeidslivets organisasjoner for fordeling av velferd? Hva betyr velferdspolitikk for kvinners arbeidslivsdeltakelse? Hvordan påvirker arbeidsinnvandringen arbeidsliv og velferdsstat? Og hvordan endrer arbeidslivet seg som resultat av økt digitalisering og automatisering?
 
Denne boken viser hvor viktig det er å studere og forstå arbeidslivsorganisering og velferdsordninger i Norge, og hvordan dette kan gjøres. Den forklarer sentrale trekk ved norsk arbeidsliv og velferdsstat, hvordan institusjonene påvirker hverandre, og hvordan de utvikler seg og preger våre liv. Dette temaet er sentralt innen sosiologi, statsvitenskap, offentlig administrasjon og ledelse, arbeids- og velferdsfag og sosialt arbeid.

Anniken Hagelund er professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo.

Se flere utgitte og planlagte bøker i Å studere-serien her.