Betydningen av å møtes - relasjoner som grunnlag for læring og undervisning (ebok) av Aslaug Grov Almås
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Aslaug Grov Almås (forfatter), Brita Bjørkelo (forfatter), Dag Roness (forfatter), Marit Ulvik (forfatter)

Betydningen av å møtes ebok

319,-
Skolens oppgave er ikke bare å sikre elever et målbart læringsutbytte. Skolen er også et sted der mennesker skal leve sammen og utvikle seg. Ett av fire kompetanseområder som er lagt til grunn for Fagfornyelsen er kompetanse i å kommunisere, samhandle og å delta. Det relasjonelle aspektet inngår som en sentral del i dette. I en årrekke har professor emeritus Ingrid Helleve forsket på og formidlet relasjonens betydning i lærerutdanning og i lærerprofesjonen. Dette mangfoldet av perspektiver gjen…
Ebok 319,-

Andre har også kjøpt

Undertittel relasjoner som grunnlag for læring og undervisning
Forfattere Aslaug Grov Almås (forfatter), Aslaug Grov Almås (redaktør), Brita Bjørkelo (forfatter), Brita Bjørkelo (redaktør), Dag Roness (redaktør), Dag Roness (forfatter), Marit Ulvik (forfatter), Marit Ulvik (redaktør)
Utgitt 23 mai 2022
Lengde 189 sider
Sjanger Fagbøker, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245042801
Skolens oppgave er ikke bare å sikre elever et målbart læringsutbytte. Skolen er også et sted der mennesker skal leve sammen og utvikle seg. Ett av fire kompetanseområder som er lagt til grunn for Fagfornyelsen er kompetanse i å kommunisere, samhandle og å delta. Det relasjonelle aspektet inngår som en sentral del i dette. I en årrekke har professor emeritus Ingrid Helleve forsket på og formidlet relasjonens betydning i lærerutdanning og i lærerprofesjonen. Dette mangfoldet av perspektiver gjenspeiles i denne antologien hvor relasjonsperspektivet er det sammenbindende elementet. Aslaug Grov Almås er førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet, Brita Bjørkelo er professor ved Politihøgskolen og ved Oslo Nye Høgskole, Dag Roness er førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen og Marit Ulvik er professor ved Universitetet i Bergen.