Broer og speil - fortellinger i barnehagen - et samfunnsvitenskapelig og religionsfaglig perspektiv (ebok) av Sølvi Ann Fætten
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sølvi Ann Fætten (forfatter), Arnt Nordli (forfatter), Marianne Schram (forfatter), Gjertrud Stordal (forfatter), Marit Svare (forfatter)

Broer og speil ebok

319,-
I boka Broer og speil drøfter forfatterne fortelling i lys av interkulturell kompetanse, barns stedsfortellinger, historiebevissthet, hellige tekster, meningsdanning, samisk kultur, narrativ etikk og et etisk blikk på varianter av et folkeeventyr. Målgruppen er først og fremst barnehagelærerstudenter og barnehagelærere, men også andre som er opptatt av fortelling. Bokas forfattere underviser i samfunnsfag og religion, livssyn og etikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdannin…
Ebok 319,-

Andre har også kjøpt

Undertittel fortellinger i barnehagen - et samfunnsvitenskapelig og religionsfaglig perspektiv
Forfattere Sølvi Ann Fætten (forfatter), Arnt Nordli (forfatter), Marianne Schram (forfatter), Gjertrud Stordal (forfatter), Marit Svare (forfatter), Svein Sando (redaktør)
Utgitt 9 februar 2022
Lengde 183 sider
Sjanger Fagbøker, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245039641
I boka Broer og speil drøfter forfatterne fortelling i lys av interkulturell kompetanse, barns stedsfortellinger, historiebevissthet, hellige tekster, meningsdanning, samisk kultur, narrativ etikk og et etisk blikk på varianter av et folkeeventyr. Målgruppen er først og fremst barnehagelærerstudenter og barnehagelærere, men også andre som er opptatt av fortelling. Bokas forfattere underviser i samfunnsfag og religion, livssyn og etikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning: Svein Sando, Sølvi Ann Fætten, Arnt Nordli, Marianne Schram, Gjertrud Stordal og Marit Halset Svare. Redaktør er Svein Sando. Han har også skrevet to av kapitlene i boka. Sando er professor i RLE med vekt på etikk, ved DMMH i Trondheim. Han har publiseringer på et bredt felt (fra arkitektur til matematikk), med tyngdepunkter i teknologietikk og profesjonsetikk.