Kjønnsinkongruens hos ungdom - hvordan kan man forstå ungdom som er usikre på egen kjønnsidentitet? (ebok) av Ronny Aaserud
Legg til i ønskeliste
Ronny Aaserud (forfatter)

Kjønnsinkongruens hos ungdom ebok

365,-
Ungdom kan i dag identifisere seg som gutt, jente, både gutt og jente, trans, ikke-binær eller som usikker eller kjønnsspørrende (questioning). Den korrekte betegnelsen for manglende overensstemmelse mellom kjønnsidentitet og tildelt kjønn ved fødsel er i dag kjønnsinkongruens.Hvordan kan du som profesjonell hjelper eller nærstående forstå dette fenomenet, og hvordan møter vi disse ungdommene på en god måte? Hvordan kan vi utforske kjønnsidentitet sammen med ungdommen?Denne boken gir deg nødven…
Ebok 365,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hvordan kan man forstå ungdom som er usikre på egen kjønnsidentitet?
Forfattere Ronny Aaserud (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 november 2021
Lengde 261 sider
Sjanger Psykologi, Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205567092
Ungdom kan i dag identifisere seg som gutt, jente, både gutt og jente, trans, ikke-binær eller som usikker eller kjønnsspørrende (questioning).

Den korrekte betegnelsen for manglende overensstemmelse mellom kjønnsidentitet og tildelt kjønn ved fødsel er i dag kjønnsinkongruens.

Hvordan kan du som profesjonell hjelper eller nærstående forstå dette fenomenet, og hvordan møter vi disse ungdommene på en god måte? Hvordan kan vi utforske kjønnsidentitet sammen med ungdommen?

Denne boken gir deg nødvendig kunnskap om ungdom som opplever at kjønnsidentiteten deres ikke stemmer overens med det kjønnet de ble tildelt ved fødsel, slik at du kan bli trygg i møte med dem. Målet er at ungdom som strever med kjønnsidentitet, skal få god og riktig hjelp tidligst mulig i sin kjønnsbekreftende prosess, og at de skal føle seg sett, validert og ivaretatt.