Veileder i trygdemedisin (ebok) av Karen Walseth Hara
Legg til i ønskeliste
Karen Walseth Hara (forfatter), Liv Grimstvedt Kvalvik (forfatter), Liv Kvalvik (forfatter), John Gunnar Mæland (forfatter)

Veileder i trygdemedisin (Gyldendals medisinske håndbøker) ebok

345,-
Trygdemedisin dreier seg om forholdet mellom medisinsk praksis og trygd. Leger og annet helsepersonell er viktige premissleverandører for en rekke trygdeytelser og har derfor behov for å ha oppdatert oversikt over det relevante regelverket. Veileder i trygdemedisin tar for seg de viktigste reglene for trygdeytelser i relasjon til behandleres virksomhet og ansvarsområde. Sosiale tjenester, pensjonsordninger og forsikring beskrives også. Legens rolle som sakkyndig og de krav som stilles til lege…
Ebok 345,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Karen Walseth Hara (forfatter), Liv Grimstvedt Kvalvik (forfatter), Liv Kvalvik (forfatter), John Gunnar Mæland (forfatter), John Gunnar Mæland (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 januar 2024
Lengde 147 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788205591509
Trygdemedisin dreier seg om forholdet mellom medisinsk praksis og trygd. Leger og annet helsepersonell er viktige premissleverandører for en rekke trygdeytelser og har derfor behov for å ha oppdatert oversikt over det relevante regelverket. Veileder i trygdemedisin tar for seg de viktigste reglene for trygdeytelser i relasjon til behandleres virksomhet og ansvarsområde. Sosiale tjenester, pensjonsordninger og forsikring beskrives også. Legens rolle som sakkyndig og de krav som stilles til legeerklæringer og spesialisterklæringer, blir grundig omtalt. Boken henvender seg til studenter, praktiserende leger og andre behandlere. Veileder i trygdemedisin oppdateres regelmessig og foreligger nå i grundig revidert 10. utgave.