Velferdsteknologi i praksis - perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste (ebok) av -
Legg til i ønskeliste
Sigrid Nakrem (redaktør), Jóhannes B. Sigurjónsson (redaktør)

Velferdsteknologi i praksis ebok

289,-
Om vi tenker at teknologi er et middel, og velferd er å ha det bra, kan vi se for oss at teknologiske nyvinninger kan bidra til økt selvstendighet og et enklere hverdagsliv for personer med ulike former for sykdom eller funksjonsnedsettelser. Dette er også den fremste målsetningen med implementering av velferdsteknologi innen helse- og omsorgstjenestene: at den enkelte bruker i større grad skal kunne klare seg selv i hverdagen. Boken Velferdsteknologi i praksis gir en innføring i hva velferdste…
Ebok 289,-

Andre har også kjøpt

Undertittel perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste
Forfattere Sigrid Nakrem (redaktør), Jóhannes B. Sigurjónsson (redaktør)
Utgitt 15 august 2019
Lengde 129 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap, Medisin, helse og sykepleie, Teknologi og ingeniørfag
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202623111

Om vi tenker at teknologi er et middel, og velferd er å ha det bra, kan vi se for oss at teknologiske nyvinninger kan bidra til økt selvstendighet og et enklere hverdagsliv for personer med ulike former for sykdom eller funksjonsnedsettelser. Dette er også den fremste målsetningen med implementering av velferdsteknologi innen helse- og omsorgstjenestene: at den enkelte bruker i større grad skal kunne klare seg selv i hverdagen.

Boken Velferdsteknologi i praksis gir en innføring i hva velferdsteknologi er og hvilke muligheter ny teknologi kan gi, men belyser samtidig utfordringer ved utvikling og implementering, for den enkelte bruker og de pårørende så vel som for helsearbeiderne og samfunnet. Blant temaene som belyses i boken er: * utvikling og implementering med hensyn til den individuelle bruker * design, teknologiforståelse og innovasjon * etiske vurderinger og tilrettelegging.

Boken vil gi leseren kunnskap som gjør det mulig å kunne bidra til produktutvikling og prosjektgjennomføring innen velferdsteknologi på egen arbeidsplass, samtidig som den inviterer til etiske refleksjoner og viser viktigheten av individuell tilrettelegging.

Bokens primære målgruppe er studenter på bachelornivå innen ulike helsefag, spesielt ergoterapi, vernepleie, sykepleie og fysioterapi.