En evighet fra deg (ebok) av Jenny Colgan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jenny Colgan (forfatter)

En evighet fra deg (Den lille bokhandelen #3) ebok

119,- Veil. pris: 229,-Spar: 110,-
(2)
Hvor langt må du dra for å finne hjem? Lissie jobber som sykepleier i en hektisk del av London. Etter en traumatisk hendelse blir hun diagnostisert med PTSD, så når hun får mulighet til å bytte jobb med en sykepleier i en liten by på det skotske høylandet, griper hun sjansen. Den som tar Lissies plass i London, er Cormac – en yrkesmilitær som bosatte seg i Skottland i søken etter ro og fred. Men i det siste har han begynt &arin…
Ebok 119,- Lydbok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jenny Colgan (forfatter), Hege Frydenlund (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 4 januar 2023
Lengde 421 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205582897

Hvor langt må du dra for å finne hjem?

Lissie jobber som sykepleier i en hektisk del av London. Etter en traumatisk hendelse blir hun diagnostisert med PTSD, så når hun får mulighet til å bytte jobb med en sykepleier i en liten by på det skotske høylandet, griper hun sjansen.

Den som tar Lissies plass i London, er Cormac – en yrkesmilitær som bosatte seg i Skottland i søken etter ro og fred. Men i det siste har han begynt å føle seg rastløs, så kanskje er et miljøskifte akkurat det han trenger?

Lissie og Cormac mailer fram og tilbake om stort og smått, og endelig begynner ting å falle på plass for dem begge. Men fortsatt er det en bit av puslespillet som mangler. Hva – eller hvem – kan det være?

En evighet fra deg er en sjarmerende roman, satt i samme miljø som bøkene Den lille bokhandelen på hjørnet og Den lille bokhandelen på stranden.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales!

En skikkelig kosebok. Du kan glede deg. Også treffer man igjen de andre karakterene fra forfatteren.